Connect with us

technokrata

Piacon a spéci Motorola Z8

Kütyük

Piacon a spéci Motorola Z8

A Motorola bejelentette, hogy a napokban megkezdi a Z8-as mobil kereskedelmi forgalmazását.

Az amerikai székhelyű gyártó újdonsága elsők közt Spanyolországban lesz kapható, de rövid időn belül számos további európai országban és Ázsiában is fel fog bukkanni a piacon. Információink szerint a RIZR Z8 kezdőára 500 euró, vagyis mintegy 125 ezer forint lesz.

A MotoRIZR Z8 egyedi szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik: a ˝kick slider˝ mechanizmus lényege, hogy a telefon hátoldala nem sík, hanem enyhén görbített formájú, így nyitott állapotban a kijelző enyhén meg van döntve a felhasználó felé.

A Z8 nem hagyományos mobil, hanem okostelefon besorolású: a készüléken Symbian 9.2 operációs rendszer, illetve a legújabb UIQ 3.1 felhasználói interfész kapott helyet. A 15,3 milliméter vastag telefonban egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT LCD lapul, mely több mint 16 millió színárnyalatú és 2,2 colos képátlójú (35×50 milliméter).

Jó szokásához híven a Motorola ezúttal sem feledkezett meg a villámgyors adatátviteli technológiákról, vagyis a 3G-ről és a 3,5G-ről. A Z8-ba került HSDPA kontroller révén akár 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető!

A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera nyolcszoros digitális zoommal és LED-segédfénnyel, valamint videófelvevő képességgel van felvértezve, a 90 MB-os belső memória pedig 4 GB-ig bővíthető, természetesen microSD memóriakártyák révén.

A sztereó Bluetooth-képes (A2DP) Motorola RIZR Z8 telefonhoz memóriakártyán lehet majd megvásárolni a legújabb filmeket, első körben az Universal Pictures, majd pedig a Sony Pictures és a Warner Brothers kínálatából.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom