Connect with us

Hirdetés

technokrata

Piacon a spéci Motorola Z8

Kütyük

Piacon a spéci Motorola Z8

A Motorola bejelentette, hogy a napokban megkezdi a Z8-as mobil kereskedelmi forgalmazását.

Az amerikai székhelyű gyártó újdonsága elsők közt Spanyolországban lesz kapható, de rövid időn belül számos további európai országban és Ázsiában is fel fog bukkanni a piacon. Információink szerint a RIZR Z8 kezdőára 500 euró, vagyis mintegy 125 ezer forint lesz.

A MotoRIZR Z8 egyedi szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik: a ˝kick slider˝ mechanizmus lényege, hogy a telefon hátoldala nem sík, hanem enyhén görbített formájú, így nyitott állapotban a kijelző enyhén meg van döntve a felhasználó felé.

A Z8 nem hagyományos mobil, hanem okostelefon besorolású: a készüléken Symbian 9.2 operációs rendszer, illetve a legújabb UIQ 3.1 felhasználói interfész kapott helyet. A 15,3 milliméter vastag telefonban egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT LCD lapul, mely több mint 16 millió színárnyalatú és 2,2 colos képátlójú (35×50 milliméter).

Jó szokásához híven a Motorola ezúttal sem feledkezett meg a villámgyors adatátviteli technológiákról, vagyis a 3G-ről és a 3,5G-ről. A Z8-ba került HSDPA kontroller révén akár 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető!

A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera nyolcszoros digitális zoommal és LED-segédfénnyel, valamint videófelvevő képességgel van felvértezve, a 90 MB-os belső memória pedig 4 GB-ig bővíthető, természetesen microSD memóriakártyák révén.

A sztereó Bluetooth-képes (A2DP) Motorola RIZR Z8 telefonhoz memóriakártyán lehet majd megvásárolni a legújabb filmeket, első körben az Universal Pictures, majd pedig a Sony Pictures és a Warner Brothers kínálatából.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés