Connect with us

technokrata

Megújult a Startlap

Kütyük

Megújult a Startlap

Testreszabható, tetszetős külső és új funkciók.

Az 1999-ben elindított Startlap legutóbb 2003-ban esett át komolyabb megújításon. A jelenlegi megújulás célja a portál funkcionalitásának fejlesztése és hangsúlyozása, azaz olyan praktikus és egyszerűen kezelhető szolgáltatások indítása, amelyek a felhasználók számára valóban hasznos segítséget nyújtanak a mindennapi internethasználat során. Ennek megfelelően a Startlap leghangsúlyosabb dobozaiba kerültek a keresők, a levelezők és a közösségi oldalak, illetve mind mérete, mind megjelenése révén kiemelésre került a Saját linkek doboz. Emellett átláthatóbbá válnak a Startlap rovatai és a Lap.hu oldalakat összesítő Lapkatalógus is.

A Startlap Saját Linkek szolgáltatásának segítségével a felhasználók egy helyre gyűjthetik akár az összes számukra fontos weboldalt, és azokat címkék segítségével kategorizálhatják. Az online linkgyűjtemény egy egészen egyszerű regisztráció után bárhonnan elérhető, így alkalmas a böngészők Kedvencek funkciójának kiváltására, hiszen a felhasználó ezek után a tárolt linkjeit nem csak azon a számítógépen éri el, ahol elmentette őket. A Saját Linkek gyűjtemény tetszés szerint megválasztott tíz linkje megjeleníthető a Startlap nyitóoldalán is a Saját linkek dobozban.

A designváltásnál fontos szempont volt az oldal korszerűségének hangsúlyozása, ugyanakkor a nagyszámú lojális felhasználó kötődésének erősítése. Az új megjelenés része a méretváltás is, amelynek köszönhetően „szellősebbé”, áttekinthetőbbé és így olvashatóbbá vált az oldal.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom