Connect with us

technokrata

Samsung F210: rugósbicska mobil

Kütyük

Samsung F210: rugósbicska mobil

A Samsung ezen mobilja azoknak készült, akik egyedi megjelenésű zenetelefonra vágynak.

A dél-koreai gyártó nem is olyan régen az SGH-X830-as ˝rugósbicska˝ mobillal lepte meg a piacot, most pedig két, nagyon hasonló kialakítású telefonnal rukkolt elő. A Samsung SGH-F210 az általunk korábban már bemutatott Samsung SGH-F200 némileg nagyobb tudású, drágább kiadása.

A spéci szétforgatható kialakítást kapott készülék alaphelyzetben mindössze 88 milliméter hosszú, 31 milliméter széles és 20 milliméter vastag, és elsőre akár azt is hihetjük róla, hogy nem több egy egyszerű MP3 lejátszónál. Pedig az F210 egy teljes értékű mobiltelefon: a háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal szerelt kütyü a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS-t és a Bluetooth-t támogatja.

Az 1,46 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző 128×220 pixeles felbontású és több mint 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A belső memória nem kevesebb mint 1 GB kapacitású, ráadásul a készülék bővítőslotjába akár 2 GB-os microSD (TransFlash) memóriakártyákat is minden további nélkül be lehet helyezni. Az energiaellátásról gondoskodó lítium-ion akkumulátor egyébként 800 mAh kapacitású.

Az F200-ben meglévő sztereó FM rádióról ezúttal sajnos le kell mondanunk, cserébe viszont kapunk egy 2 megapixeles felbontású kamerát, melynek segítségével maximum 1.600×1.200 képpontos felvételek készíthetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom