Connect with us

technokrata

Nokia: mobil fényképek előhívása papírra

Kütyük

Nokia: mobil fényképek előhívása papírra

A papírképeket közvetlenül a kompatibilis Nokia Nseries készülékekről rendelhetjük meg.

A Nokia Magyarország, Csehország és Németország után, Európa többi országában is bemutatja tökéletesen integrált mobil nyomtatási szolgáltatását. A Nokia megoldásával egyszerűen és közvetlenül a készülékről, a cellás, vagy a vezeték nélküli LAN (WLAN) hálózaton keresztül rendelhetünk jó minőségű papírképeket. A képeket kívánságra házhoz szállítják vagy akár ismerősünkhöz kézbesítik.

˝Emlékszünk még arra, amikor a film előhívásához egy üzletbe kellett elszaladnunk?˝ – tette fel a kérdést Mikko Pilkama, a Nokia Multimédia üzleti egységének igazgatója. ˝Most már közvetlenül a Nokia Nseries készülékről is megrendelhetjük, és házhoz szállíttathatjuk a képeket – minden erőfeszítés nélkül˝.

A kompatibilis Nokia Nseries készülékek felhasználóinak a fényképezéshez, a képek megszerkesztéséhez és a papírképek megrendeléséhez már csak egyetlen készülékre van szükségük. A kedvenc fotóinkat matricákra vagy ajándéktárgyakra, például bögrére, kirakós játékra vagy pólókra is rányomtattathatjuk, és elküldethetjük egy barátunknak.

A mobil nyomtatási szolgáltatás a készülékek Galéria alkalmazásából érhető el. Csak válasszuk ki a kinyomtatandó képet, adjuk meg a kívánt címet és a többi kért adatot, majd nyomjuk meg a ˝Rendelés˝ gombot. A rendeléseket kezelő CeWe a képeket a megadott címre küldi.

A szolgáltatásért hitelkártyával, valamint országtól függően egyéb helyi számlarendezési módon lehet fizetni. A szolgáltatás népszerűsítésére, az első tíz képet minden új felhasználó ingyenesen rendelheti meg.

A kompatibilis Nokia Nseries multimédiás számítógépek tulajdonosai a készüléken található Letöltés programmal, vagy a http://www.nokia.hu/fotorendeles weboldalról ingyenesen letölthetik a szolgáltatás igénybe vételéhez szükséges Nokia XpressPrint alkalmazást. A Nokia mobil nyomtatási szolgáltatás már működik, és Európa legtöbb részén elérhető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom