Connect with us

technokrata

Levi´s: ez nem farmer, hanem mobiltelefon!

Kütyük

Levi´s: ez nem farmer, hanem mobiltelefon!

A mobiltelefon piac hamarosan egy érdekes új szereplővel fog bővülni.

˝Vettem ma egy új Levi´s-t˝ – ha valaki ma ezt mondja, máris tudjuk róla, hogy valószínűleg egy új farmerrel lepte meg magát egy boltban. Azonban ha ez a mondat valamikor idén év végén hangzik majd el, már egyáltalán nem lehetünk biztosak abban, hogy barátunk a ruhatárát bővítette egy új Levi´s darabbal.

Történt ugyanis, hogy a Levi Strauss vállalat munkatársai bejelentették, hogy a Levi´s brand a divatpiac után 2007 őszén többek közt a mobiltelefonos szektorban is meg kíván jelenni. A gyártó munkatársai elmondták, hogy idén szeptembertől kezdve számos különböző Levi´s mobil készülék, illetve hozzájuk tartozó mobil kiegészítő termék lesz elérhető a piacon. A célközönség elsősorban a divatra fogékony fiatalokból tevődik majd össze.

A férfi és női változatban is készülő első Levi´s telefon külsőre leginkább a Samsung P300-as kártyatelefonra hasonlít, vagyis könnyen becsúsztatható a zsebünkbe. A részletes specifikációk egyelőre ismeretlenek, annyit viszont már most is tudni lehet, hogy a színes kijelző 1,8 colos képátlójú, illetve, hogy a telefonból természetesen az MP3 lejátszó és a kamera sem hiányzik.

˝A Levi´s márkajelzéssel forgalomba kerülő mobiltelefonok és mobil kiegészítők közös vonása lesz az elegáns design, a kiváló minőség és az innovatív technológia˝ – nyilatkozta a hivatalos bejelentés kapcsán You Nguyen, a vállalat európai részlegének egyik alelnöke.

A Levi´s mobiltelefonok természetesen nem ugyanott készülnek majd, ahol jelenleg a cég ruházati termékei. A vadonatúj készülékek fejlesztésével és gyártásával a ModeLabs Group-ot bízta meg a Levi Strauss. A ModeLabs Group az eddigiekben elsősorban mobil szolgáltatóknak és MVNO-knak gyártott különböző egyedi telefonokat, de például ez a cég gyártja a Hummer, TAG Heuer és Gucci mobilokat is.

Említést érdemel egyébként, hogy a Levi Strauss 2002-ben adta ki első mobil vonatkozású termékét, ami egy a mobiltelefonok sugárzását elnyelő, speciális bélésű zsebbel ellátott farmernadrág volt.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom