Connect with us

Hirdetés

technokrata

Olcsó, sportos divatmobil

Kütyük

Olcsó, sportos divatmobil

A Sagem ezúttal ismét egy a sport jegyében fogant mobil készülékkel rukkolt elő.

A keresztségben Sagem my300C Land of Rugby nevet kapott újdonságot elsősorban azoknak a rugby rajongó fiatal vásárlóknak szánja a francia gyártó, akik leginkább csak telefonálni, SMS-ezni és játszani szoktak a mobiljukon, és akik egy telefontól elvárják, hogy egyedi megjelenéssel rendelkezzen.

Az újdonság szétnyitható kialakítást kapott a tervezőasztalon. A mindössze 80 gramm tömegű készülék csukott állapotban 79 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 22 milliméter vastag. A személyre szabhatóságról cserélhető előlapok gondoskodnak, melyekből számos különböző példány érhető el.

A költséghatékonyság jegyében ezúttal kimaradt a telefonból a külső kijelző, melynek funkcióját egy kis LED próbálja ellátni, kisebb-nagyobb sikerrel. A belső kijelző 128×160 pixeles felbontással rendelkezik és 65 ezer színárnyalatot tud megjeleníteni. A felhajtható fedlapba került kamera elsősorban VGA, vagyis 0,3 megapixeles felbontásáról, illetve négyszeres digitális zoom funkciójáról ismerszik meg. A belső memória mindössze 3 MB-os és sajnos nem is bővíthető.

A Sagem my300C Land of Rugby ajánlott végfelhasználói ára 100 euró, vagyis mintegy 25 ezer forint. Emlékezetes, hogy a francia gyártó a sport jegyében tavaly a my700X-ből, idén pedig a my501C-ből készített speciális tenisz kiadást, még pedig Roland Garros néven.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés