Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyönyörűséges csúszkamobil újdonság

Kütyük

Gyönyörűséges csúszkamobil újdonság

A szépség megítélése ugyebár meglehetősen szubjektív, de ez a készülék tényleg egész pofásra sikeredett.

A keresztségben G-Plus G800 nevet kapott készülék alap designja leginkább a Samsung SGH-U600-ra hasonlít, a teljes egészében tükröződő bevonatot kapott előlap pedig egyértelműen az LG Shine-ra emlékeztet. A három különböző színváltozatban készülő telefon csukott állapotban 98 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 15 milliméter vastag, tömege pedig mindössze 77 gramm.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT display gondoskodik, a maga 320×240 pixeles (QVGA) felbontásával, illetve 18 bites színmélységével (262 ezer színárnyalat).

A digitális fényképezőgépre sem lehet egyetlen rossz szavunk sem, lévén, hogy segítségével akár 3 megapixeles felbontású fotók is készíthetők, melyek élességét autofókusz funkció garantálja. A felvételek a 64 MB-os belső memóriában és microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A G-Plus G800 kapcsán említést érdemel még a sztereó FM rádió, a sztereó headseteket (A2DP) támogató Bluetooth kontroller, a 600 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor, a GPRS adatátvitel, az USB interfész, illetve a WAP 2.0 böngésző alkalmazás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés