Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kétkamerás 3G kagylómobil – olcsón

Kütyük

Kétkamerás 3G kagylómobil – olcsón

Hosszú idő után a Sagem most ismét hallat magáról.

A francia gyártó ezúttal egy divatos megjelenésű, elérhető árú kagylómobillal rukkolt elő: a Sagem my850V típusjelzésű készülék könnyen kikövetkeztethető módon kizárólag a Vodafone termékkínálatában lesz fellelhető.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság a mai elvárásoknak megfelelően nem csak a jó öreg GPRS, hanem a fürgébb UMTS hálózatokban is használható, a belső kijelző alatt elhelyezett második kamera révén pedig akár 3G videóhívások is lefolytathatók a segítségével. A külső kamerával egyébként maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású fényképek készíthetők.

A belső memória 64 MB-os kapacitással rendelkezik, a készülék bővítőslotjába pedig miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyák helyezhetők be. A 95 gramm tömegű telefon alaphelyzetben egyébként 96 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 16 milliméter vastag.

A Sagem my850V kapcsán említést érdemel még a Bluetooth kontroller, az USB adatátvitel, a WAP 2.0 böngésző, illetve a 920 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor (300 órás készenléti idő). A várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés