Connect with us

technokrata

Bemutató: beturbózik a Vodafone – korlátlan net 5 ezerért!

Kütyük

Bemutató: beturbózik a Vodafone – korlátlan net 5 ezerért!

A Vodafone ma délelőtti budapesti sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a vörös színekben pompázó szolgáltató beindítja kereskedelmi HSDPA szolgáltatását. A T-Mobile és a Pannon után tehát immár a Vodafone ügyfelei is villámgyors mobil internet szolgáltatást kapnak.

A Vodafone június 1-jétől 40 magyar településen teszi elérhetővé a HSDPA technológiát. A Vodafone szélessávú mobil internet megoldásait a Vodafone üzleti és egyéni, számlás és feltöltőkártyás ügyfelei egyaránt igénybe vehetik. Az induláshoz kapcsolódó Internet Szabadon akcióban most havi fix 5.000 forintos összegért forgalmi díjmentes csomagot is kínál a Vodafone, mely különleges a magyar mobil piacon.

A Vodafone Magyarország teljes 3G hálózatát HSDPA üzemmódra kapcsolja, így jelenleg Budapesten és környékén, illetve öt vidéki nagyvárosban, Győrött, Pécsett, Szegeden, Debrecenben és Miskolcon biztosítja a 3,6 Mbit/s-os maximális letöltési és 384 Kbit/s-es feltöltési sebességű hozzáférést. A Vodafone HSDPA jelenleg a magyar lakosság mintegy 25 százaléka számára érhető el – az idei év végére ezt az értéket az operátor 30 százalékra kívánja növelni.

˝Eddig a Vodafone Csoport 14 országában vehették igénybe előfizetőink a HSDPA szolgáltatást. Büszkék vagyunk rá, hogy már Magyarországon is elérhetők a Vodafone szélessávú mobil internet megoldásai. Számunkra a szolgáltatás minősége és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ennek megfelelően alakítottuk ki stabil, gyors és megbízható hálózatunkat, illetve tudunk előfizetőinknek széles készülék- és csomagválasztékot kínálni˝ – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, aki elmondta, hogy a gyorsaság mellett a megoldás előnye, hogy egy rövid és egyszerű telepítés után a szolgáltatás azonnal használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek