Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutató: beturbózik a Vodafone – korlátlan net 5 ezerért!

Kütyük

Bemutató: beturbózik a Vodafone – korlátlan net 5 ezerért!

A Vodafone ma délelőtti budapesti sajtótájékoztatóján bejelentették, hogy a vörös színekben pompázó szolgáltató beindítja kereskedelmi HSDPA szolgáltatását. A T-Mobile és a Pannon után tehát immár a Vodafone ügyfelei is villámgyors mobil internet szolgáltatást kapnak.

A Vodafone június 1-jétől 40 magyar településen teszi elérhetővé a HSDPA technológiát. A Vodafone szélessávú mobil internet megoldásait a Vodafone üzleti és egyéni, számlás és feltöltőkártyás ügyfelei egyaránt igénybe vehetik. Az induláshoz kapcsolódó Internet Szabadon akcióban most havi fix 5.000 forintos összegért forgalmi díjmentes csomagot is kínál a Vodafone, mely különleges a magyar mobil piacon.

A Vodafone Magyarország teljes 3G hálózatát HSDPA üzemmódra kapcsolja, így jelenleg Budapesten és környékén, illetve öt vidéki nagyvárosban, Győrött, Pécsett, Szegeden, Debrecenben és Miskolcon biztosítja a 3,6 Mbit/s-os maximális letöltési és 384 Kbit/s-es feltöltési sebességű hozzáférést. A Vodafone HSDPA jelenleg a magyar lakosság mintegy 25 százaléka számára érhető el – az idei év végére ezt az értéket az operátor 30 százalékra kívánja növelni.

˝Eddig a Vodafone Csoport 14 országában vehették igénybe előfizetőink a HSDPA szolgáltatást. Büszkék vagyunk rá, hogy már Magyarországon is elérhetők a Vodafone szélessávú mobil internet megoldásai. Számunkra a szolgáltatás minősége és ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ennek megfelelően alakítottuk ki stabil, gyors és megbízható hálózatunkat, illetve tudunk előfizetőinknek széles készülék- és csomagválasztékot kínálni˝ – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója, aki elmondta, hogy a gyorsaság mellett a megoldás előnye, hogy egy rövid és egyszerű telepítés után a szolgáltatás azonnal használható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés