Connect with us

technokrata

A legújabb szupermobil

Kütyük

A legújabb szupermobil

A HTC boszorkánykonyhájában ismét készül valami…

A tajvani gyártó előreláthatólag június 5-én, vagyis jövő hét kedden lebbenti majd fel a fátylat legújabb fejlesztéséről. A jelenleg HTC Elf kódnevet viselő készülék teljesen lekerekített formát és ultra-vékony kialakítást kapott, valamint érdekessége, hogy érintőkijelzős kezelőfelülete pletykák szerint nagymértékben hasonlít a sokak által várva várt Apple iPhone-éhoz. Ez utóbbi készülék egyébként várhatóan június végén, vagy július elején bukkan fel a kereskedelmi forgalomban, első körben sajnos csak az USA-ban.

A Microsoft-féle Windows Mobile 6 operációs rendszert futtató HTC Elf-ben egy négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, no és persze a mai elvárásoknak megfelelően a Wi-Fi és a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller sem hiányozhat a kis masinából.

A belső memória kapacitása egyelőre ismeretlen – a telefon bővítőslotjába microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet begyömöszölni. A hátlapba integrált digitális fényképezőgép modul révén maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők.

Az európai mobil operátorok által már javában tesztelt HTC Elf ára várhatóan 400 euró, vagyis mintegy 100 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle