Connect with us

technokrata

Itt a legújabb TomTom navigáció

Kütyük

Itt a legújabb TomTom navigáció

A TomTom bejelentette új termékét, a TomTom One XL kelet-európai verzióját.

A TomTom One XL Kelet-Európa tartalmazza Magyarország, Csehország, Lengyelország, Szlovákia, Szlovénia, Litvánia és Észtország előre telepített, részletes térképeit és Horvátország kisebb lefedettségű térképét, ami a nagyobb városokat és a tengerparti régiót jelenti. A többi közép-európai országot a főbb utak kapcsolódó hálózatával fedi le, így téve lehetővé a zökkenőmentes navigációt az egész régióban. Az új TomTom One XL Kelet-Európa 2007 júniusától lesz kapható a főbb kiskereskedőknél szerte Kelet-Európában.


Az új TomTom One XL Kelet-Európa egyszerű és könnyen használható navigációt biztosít, az olyan, minden TomTom eszközön megtalálható navigációs megoldásoknak köszönhetően, mint az ingyenes QuickGPSfix szoftver, a gyors úttervezés és részletes térkép lefedettség, mely Kelet-Európában eddig nem volt elérhető. A nagyobb, 4,3 colos képernyőméretnek köszönhetően a vezetők jobban látják az előttük lévő utat, mivel a képernyő több utcát és információt jelenít meg egyszerre.

A TomTom One XL Kelet-Európa kiegészítéseként a TomTom új tartozékokat is kínál. Ezek közé tartozik többek közt a hordtáska, a tartóeszközök széles választéka és a nagy teljesítményű töltőkészülék.

A felhasználók hozzáférést kapnak a TomTom Home-hoz is. Ez a TomTom ingyenes szoftver alkalmazása, mely lehetővé teszi a tartalmak és szolgáltatások könnyű kezelhetőségét, letöltését, tárolását és áthelyezését a PC-ről a TomTom eszközökre. A TomTom Home segítségével a felhasználók könnyedén tervezhetik meg útvonalukat, tölthetnek le új hangokat, kaphatnak közlekedési értesítéseket, és telepíthetnek térképeket.

A TomTom One XL Kelet-Európa ajánlott kiskereskedelmi ára 339 euró, a TomTom One XL Hungary ajánlott kiskereskedelmi ára 84.990 forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák