Connect with us

technokrata

Elpirult a Samsung i400: S60-as okostelefon csúszka

Kütyük

Elpirult a Samsung i400: S60-as okostelefon csúszka

Az i400-as Samsung több változatban is elérhető lesz.

Az új SGH-i400 a gyártó szerint a munkájukban elhivatott fiatalokat célozza meg. A Samsung a madridi S60 konferencián mutatta be legújabb, Symbian operációs rendszerű okostelefonját, az SGH-i400-at, mely a legfrissebb híradások és fotók szerint nem csak ezüst, hanem vörös verzióban is kapható lesz.

Az i400 főképp azoknak a felhasználóknak készült, akik a lehető legfeljettebb szolgáltatásokat szeretnék használni egy elegáns és vékony mobil készülékben. Az új i400 okostelefon a Symbian operációs rendszerre és az S60-ra épül, mely széles körű nyelvi támogatást, letöltő alkalmazásokat és multitasking feladatvégrehajtást jelent. A Symbian S60-al a Samsung i400 lehetővé teszi, hogy ugyanolyan egyszerűen telepítsünk programokat a készülékre, mintha csak otthoni PC-nkre tennénk. Az elegáns szétcsúsztatható készülék teljes értékű böngészőt tartalmaz és támogatja a Bluetooth 2.0 (A2DP) kapcsolatot.

A multimédiás lehetőségek kiterjesztése érdekében az i400 2 megapixeles kamerát, zenei vezérlőbillentyűket és sztereó hangszórókat kapott. Az i400 2,3 colos képátlójú TFT kijelzője 320×240 pixeles (QVGA) felbontású és 262 ezer színárnyalatú. A belső memória microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egészen 4 GB-ig bővíthető.

S. P. Yoon, a Samsung Telekommunikációs Üzletágának alelnöke a bemutatón elmondta: ˝Örömünkre szolgál, hogy ismét Symbian készüléket mutathatunk be fogyasztóinknak. A legújabb i400 okostelefonunk az i520 méltó örököse. Úgy véljük, kifinomult mobilmegoldásokat kínálunk vásárlóinknak, amikor készülékünket a Symbian S60-ra alapoztuk. A Samsung elkötelezett, hogy a lehető legújabb technológiai megoldásokat nyújtsa a fogyasztóknak világszerte, és ennek szellemében kívánjuk bemutatni további új modelljeinket is˝.

A 101x50x15,8 milliméter méretű és 92 gramm tömegű i400 2007 júliusában debütál Oroszországban, és rövid időn belül a többi európai ország piacán is megjelenik. Hazai bevezetésének pontos időpontja egyelőre nem ismert. A készülék ára várhatóan 80 ezer forint körül fog alakulni.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle