Connect with us

technokrata

Ingyenes T-Mobile koncert: Bryan Adams – Rúzsa Magdi

Kütyük

Ingyenes T-Mobile koncert: Bryan Adams – Rúzsa Magdi

Természetesen idén is lesz T-Mobile Kapcsolat koncert.

Június 30-án az 56-osok terén (volt Felvonulási tér), a 11. T-Mobile Kapcsolat koncerten, Európa egyik legnagyobb zenei eseményén, várhatóan több százezres nézősereg előtt Bryan Adams, a világsztárt megelőzően pedig Rúzsa Magdi lép színpadra. A T-Mobile több mint egy évtizede szervezi a népszerű ingyenes Kapcsolat koncertet, amelynek létrejöttét az idén is több támogató, így a Sony Ericsson, az MKB Bank, a VW, a TV2, a Danubius Rádió, a Metro és a Pesti Est segíti. Rúzsa Magdi az eseményt bemutató sajtótájékoztatón vette át az Ördögi Angyal című albumáért járó platinalemezt.

Június 30-án este a T-Mobile ismét százezreknek kínál színvonalas szórakozási lehetőséget a T-Mobile Kapcsolat koncerten, amelyen a több mint két évtizede népszerű világsztár, a dalaival a slágerlistákon előkelő helyet elfoglaló Bryan Adams lép színpadra. Bryan Adams énekes, gitáros és zeneszerző, dalait olyan világsztárok énekelték, mint Joe Cocker, Bonnie Tyler, Kiss és Tina Turner. Filmbetétdalai (Robin Hood, Don Juan De Marco) hetekig kibérelték a toplisták élét, emellett számos kanadai díjjal és nemzetközi jelöléssel büszkélkedhet. Legutóbbi ˝Anthology˝ albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, s ezek a klasszikusok – így például az (Everything I do) I do it for You, Summer of ´69, Heaven, vagy a Please forgive me – nagy valószínűséggel a koncerten is felcsendülnek majd.

Bryan Adamset megelőzően az este magyar sztárja az Eurovíziós Dalfesztiválon Magyarországot sikerrel képviselő Rúzsa Magdi lesz, aki a külön a június 30-ai estére összeállított műsor keretében élőben adja elő legújabb lemezének anyagát. A bejelentésre a T-Mobile Kapcsolat koncert sajtótájékoztatóján került sor, ahol Rúzsa Magdi a CLS lemezkiadótól ünnepélyes keretek között átvehette Ördögi Angyal című albumának platinalemezét is.

˝A T-Mobile Kapcsolat koncert hosszú évek óta nagy népszerűségnek örvend, és mindent megteszünk azért, hogy a szervezésünkben megvalósuló zenei szuperprodukció fellépői és körülményei változatlanul százezrek számára kellemes kikapcsolódást jelentsenek˝ – hangsúlyozta Winkler János, a T-Mobile vezetője. ˝Olyan nagyszabású és egyedülálló zenei eseményről van szó, amely egész Európában ritkaságszámba megy, és amely évről évre Budapest és Magyarország egyik legtöbb embert megmozgató eseményeként egész estés szórakozást kínál˝.

Az 56-osok terén a különleges zenei élményről, a nyugodt és biztonságos kikapcsolódásról a szervező T-Mobile korszerű technikai megoldásokkal (például CD minőségű hangzással és látványos kivetítőkkel), közel ezer közreműködővel gondoskodik.

Akik nem lehetnek jelen az 56-osok terén, azok a T-Mobile Kapcsolat koncert egy részét mobiltelefonjukon is nézhetik majd, és az eseményhez kapcsolódó exkluzív infoSMS és infoMMS hírszolgáltatásnak köszönhetően T-Mobile-osként számos érdekességet tudhatnak meg a fellépőkről. Emellett az érdeklődők sok-sok játék, exkluzív letölthető tartalom közül választhatnak. A szerencsések között a támogatók értékes nyereményeit, így például a Sony Ericsson 3G-s Walkman mobiljait, több százezer forinttal feltöltött MKB bankkártyákat sorsolnak ki, a legszerencsésebbek pedig személyesen is találkozhatnak Bryan Adams-szel és Rúzsa Magdival. Érdemes figyelemmel kísérni a médiatámogatók műsorait és felkeresni a T-Mobile t-zones WAP-portálját.

A T-Mobile Kapcsolat koncerten idén újszerű kezdeményezésként a mobilszolgáltató és a rendezvény támogatói a Fiatalok az Emberi Jogokért Alapítvánnyal együttműködve a téren elhelyezett kivetítőkön az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatát alapul véve különböző kisfilmekben hívják fel a koncertre látogató több százezer ember figyelmét az emberi jogok fontosságára, az egymással szembeni tiszteletre, mások jogainak tiszteletben tartására, önmagunk érdekeinek hathatós képviseletére.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek