Connect with us

technokrata

Bírja a vizet az új szupermobil

Kütyük

Bírja a vizet az új szupermobil

A Casio legújabb mobiltelefonja az aktív életstílus és a multimédia kedvelőinek készült.

A most debütált Casio W52CA egy szétnyitható kialakítással rendelkező készülék, melyről ugyan lemaradt a külső kijelző, de sebaj, hiszen a nagyméretű belső kijelzőt tartalmazó fedlap egy laza mozdulattal elforgatható, így az a telefon külső oldalára is kerülhet. Fotózáshoz, illetve TV-nézéshez egyébként érdemes pont ilyen állapotba hajtogatni-forgatni a telefont, mely ily módon egy hagyományos digitális fényképezőgép formáját veszi fel. Itt jegyzendő meg, hogy a készüléknek többek közt egy DMB szabványú digitális TV-vevő is a részét képezi.

A három különböző színváltozatban készülő Casio W52CA a gyártó közlése szerint vízálló. Ez persze nem azt jelenti, hogy akár búvárkodni is lehet vele, azt azonban minden további nélkül elviseli a mobil, ha víz fröccsen rá, vagy éppen esőben telefonálunk vele.

A 2,6 colos képátlóval rendelkező, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző wide QVGA, vagyis 240×400 képpontos felbontású, és 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A digitális fényképezőgép modulban egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású CMOS képszenzor teljesít szolgálatot.

Az alaphelyzetben 104 milliméter hosszú, 49 milliméter széles és 21 milliméter vastag, kihúzható TV-antennás Casio W52CA tömege 139 gramm. A telefon belső memóriája microSD kártyákkal egyszerűen bővíthető.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek