Connect with us

technokrata

Sony Ericsson W999i: az új csúcs Walkman!?

Kütyük

Sony Ericsson W999i: az új csúcs Walkman!?

Láthatáron az eddigi legnagyobb típusszámú Sony Ericsson zenemobil.

Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, a japán-svéd gyártó gőzerővel dolgozik egy bizonyos Sony Ericsson W999i típusjelzésű készülék fejlesztésén.


Erre utaló jel, hogy a cég weblapján a közelmúltban felbukkant az egyelőre meglehetősen titokzatos készülék profil-állománya, illetve, hogy egy idej már a GSM Association HSPA kompatibilis telefonokat felsoroló weboldalán is fellelhető a W999i fotója.

A fehér színű Sony Ericsson W999i már említett profiljából kiderül, hogy a szétcsúsztatható kialakítással rendelkező telefon hátsó részében található kamera 2 megapixeles felbontású, vagyis maximum 1.632×1.224 képpontos fotókat készíthetünk a segítségével. Ezen állomány szerint a TFT technológiájú kijelző mindössze 176×220 pixeles felbontású, ami furcsa meglepetés, hiszen egy felsőkategóriás Walkman telefontól ettől azért többet várna az ember.

A Sony Ericsson legújabb mobiljának érdekessége, hogy első ízben kombinálja egymással a sliderphone kialakítást, illetve az M600i esetében debütált, speciális QWERTY billentyűzetet. A W999i egyébként várakozások szerint a gyártó harmadik HSDPA-képes terméke. Ezt a gyors adatátvitelt jelenleg csak a PC300-as adatkártya, illetve a Z750i kagylómobil támogatja.

A W999i kapcsán mindenesetre érdemes megvárni a hivatalos bejelentést, mert egyelőre még sok a homályos részlet.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle