Connect with us

technokrata

LG navigáció – már ez is csoki!

Kütyük

LG navigáció – már ez is csoki!

Az LG LN555 navigációs rendszer vékony kivitelezésű és egyedi Chocolate designt kapott.

A készülék homogén és folyamatosan világító LED háttérfényének köszönhetően a kijelző a nappali fényben is kiválóan látszik. A navigációs panel felhasználóbarát, egyszerű ikonjai bárki számára könnyen kezelhetőek, az egyedi érintésvezérelt kijelző segítségével pedig biztonságosabb a vezetés. Az LN555 használata hamar elsajátítható, mert a készülék menürendszere logikus és proaktív felépítésű.

Az LG navigációs rendszere képes egyetlen lépésből beállítani az úti célt: megérintjük a képernyőt azon a ponton, ahol jelenleg tartózkodunk, majd megérintjük a helyet, ahová menni szeretnénk – és már indul is a navigáció. Sőt! A keresendő város és utca első betűje alapján a készülék automatikusan felajánlja a következő lehetséges betűket, miközben elrejti a kizárható variációkat.

Nagy segítség mindebben a TopMap térkép is, mely a legpontosabb, legrészletesebb navigációs térkép és más rendszerekkel szemben a keleti országokban is megbízható. A Magyarországon kapható navigációs rendszerek közül az LG készülékeiben találhatóak a legrészletesebb térképek Horvátországról és Szerbiáról is. A magyarországi utcák lefedettsége ráadásul majdnem 100 %-os.

Az iGO térképolvasó szoftvert talán be sem kell mutatni, hiszen ez a leginnovatívabb ilyen jellegű program és a jelenleg kapható legjobb térképolvasó szoftver. Az iGO szolgáltatja a legrészletesebb és legnagyobb lefedettségű térképeket Európában.

Az LG szolgáltatása teljes magyarországi hálózattal és call centerrel rendelkezik. Ez szintén egy olyan egyedi tulajdonság, amelyet egyetlen másik versenytárs sem mondhat el magáról. Kollégáink boldogan állnak rendelkezésére a termékekkel kapcsolatos bármilyen kérdésben reggel 8 és délután 5 óra között.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek