Connect with us

technokrata

Friss változások a Pannonnál

Kütyük

Friss változások a Pannonnál

Ismét módosulnak a Pannon szerződési feltételei.

A Pannon tájékoztatja előfizetőit, hogy Általános Szerződési Feltételei 2007. június 25-étől az alábbiak szerint módosulnak. A Mobil Internet 3 és Mobil Internet 10 – kizárólag csomagkapcsolt alapú – Internet tarifacsomagok igénybevételével az előfizetőnek lehetősége van arra, hogy kapcsolódjon az Internethez és így weboldalakat böngésszen, illetve e-mail üzeneteket olvasson. E tarifacsomagok az SMS-küldés és fogadás igénybevételének lehetőségét is magukba foglalják.

Az Internet-tarifacsomagok nem alkalmasak normál hanghívások igénybevételére.

A Mobil Internet 3 és Mobil Internet 10 tarifacsomagok havidíjaiba foglalt 3, illetve 10 GB forgalmi keret kizárólag belföldi igénybevétel esetén használható fel.

Az Internet tarifacsomagok értékesítésével a következő havidíjmentes szolgáltatások kerülnek automatikusan aktiválásra:
-E-mail Studio,
-E-mail Studio 50.

Az E-mail Studio és E-mail Studio 50 szolgáltatás minden új előfizetői szerződés megkötésekor, a hozzájuk kapcsolódó előfizetéseken aktív, automatikusan elérhető, illetve nem mondható le. Az aktivált szolgáltatásokon felül az Internet tarifacsomagokkal az előfizető számára az emelt díjas szolgáltatások (EDSZ) is elérhetőek.

Az internetelérésen, e-mailezésen és az SMS-küldésen/fogadáson kívül a tarifacsomagokhoz kizárólag a MobilAdat Roaming 10 szolgáltatás rendelhető meg, az üzletszabályzatban szereplő más szolgáltatás nem.

Az Internet tarifacsomagok megrendelése csak új előfizetői szerződés megkötése esetén lehetséges. E tarifacsomagokat igénybevevő előfizetők számára az áttérés, átírás, tarifacsomag-váltás nem lehetséges, mely alól kivételt képez a Mobil Internet csomagok közötti váltás. A Mobil Internet tarifacsomagok közötti váltás egyszeri díja bruttó 860 forint.

A csomagkapcsolt adatforgalom számlázási egysége 10 kB.

Az Internet-tarifacsomagok elsősorban csomagkapcsolt alapú internet és SMS szolgáltatások igénybevételét biztosítják, ezért ezek az alapszolgáltatások nem mondhatók le. A tarifacsomagokhoz megrendelhető MobilAdat Roaming 10 szolgáltatás az üzletszabályzatban rögzített feltételek szerint rendelhető meg és mondható le.

A Mobil Internet tarifacsomagokon teljes körű roaming-tiltás van. A tiltás a vásárlás napjától számított 3 hónapig él. A 3 hónapos időszak leteltét követően a csomag külföldön csomagkapcsolt alapú internezetésre, valamint SMS-küldésre és -fogadásra használható. Amennyiben az előfizető a korlátozást ezen 3 hónapon belül meg kívánja szüntetni, úgy azt a Pannon bruttó 36.000 forint összegű díjelőleg befizetése ellenében bemutatótermeiben elvégzi.

A befizetett összeg teljes egészében felhasználható csomagkapcsolt alapú Internet és SMS szolgáltatásra.

Külföldön a csomagkapcsolt Internet szolgáltatás csak a Pannonnal GPRS-roaming szerződést kötött szolgáltatók hálózatában használható.

Amennyiben az előfizető nem használja fel a havidíjba foglalt forgalmi keretet, a fennmaradó rész nem vihető át a következő számlázási ciklusra. A havidíjba foglalt forgalmi keret időkorlátozás nélkül bármely napszakban felhasználható. A havidíjba foglalt forgalmi keret felhasználása után a szolgáltatás a fentiekben meghatározott forgalmi díjakkal vehető igénybe. A tarifacsomag aktiválásától a számlazárásig a teljes havi díjtétel figyelembevételével arányos törthavi díj, illetve forgalmi keret kerül kiszámlázásra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek