Connect with us

technokrata

Erotika, házi videók, állatos és rajzfilmek – mobiltelefonra

Kütyük

Erotika, házi videók, állatos és rajzfilmek – mobiltelefonra

Indul a magyar mobilvideo-megosztó portál, a vidUP!

Május 17-től a T-Mobile ügyfelei már használhatják a kifejezetten mobiltelefonos tartalmakhoz kialakított videomegosztó és közösségépítő szolgáltatást, a vidUP-ot. Az M Factory és T-Mobile együttműködéseként a videomegosztás, a web 2.0 egyik legnépszerűbb multimédiás megoldása mobiltelefonról is bárhonnan és bármikor elérhető lesz. A videofelvételek megosztásán túl a vidUP különlegességként 11 csatornából álló mobil tévéadását választva éjjel-nappal folyamatosan nézhetők a legérdekesebb videók.

Az elmúlt évek során egyre népszerűbbek a tartalommegosztó és közösségépítő szolgáltatások, amelyeket a magyar felhasználók többnyire internetes felületen érhettek el. A vidUP segítségével azonban mostantól képben és hangban azok is megoszthatják élményeiket ismerőseikkel, barátaikkal, akik nem rendelkeznek számítógéppel és otthoni interneteléréssel. A T-Mobile-osok számára igénybe vehető vidUP-on mobiltelefonnal videofelvételek nézegethetők, feltölthetők, illetve a barátoknak is elküldhetők. A vidUP elérhető a T-Mobile t-zones WAP-portálján, valamint a web´n´walk portálon is.

A szolgáltatás indulásakor a felhasználók több kategóriából (vicces, házi videók, állatos, film, sztárok, zene, reklám, rajzfilm, sport, extrém, erotika) válogathatnak. A feltöltött videókra kulcsszavak alapján keresni, illetve a kedvencekre szavazni lehet. A vidUPra feltöltött videók linkjei bármikor elküldhetők a T-Mobile-os ismerősöknek. Akik azonban saját felvételeiket, családi videóikat kizárólag a legközelebbi barátoknak szeretnék megmutatni, választhatják a nem publikus feltöltést. Ebben az esetben megadhatják, hogy a felvételekhez ki férhet hozzá.

A szolgáltatás egyik különlegessége a vidUP TV, egy speciális, 11 csatornából álló ˝mobiltelevízió˝, ahol a legérdekesebb vidUP videókat éjjel-nappal folyamatosan lehet nézni. A portál keretein belül ezen felül lehetőség van különböző tartalmak, például csengőhangok, játékok és háttérképek letöltésére. A későbbiekben elérhetővé válnak a közösségépítő funkciók, többek között a chatelés, a blogolás, lehetővé válik virtuális közösségek kialakítása, illetve ezáltal a csoportos üzenetküldés és azonnali üzenetváltás.
A szolgáltatást a T-Mobile-osok díjmentes regisztrációt követően használhatják, ezt követően a videók feltöltési lehetőségeit az ügyfelek által használt készülékek tulajdonságai határozzák meg. A videók MMS-ben is feltölthetők, elegendő azokat elküldeni a 06-30/4444-210-es számra.

A videofeltöltésért, a videoletöltésért, illetve a videofelvételek megtekintésért a szolgáltatás előfizetési díján túl adatforgalom díjat nem kell fizetni. A portálon való barangolás, keresgélés, és előnézeti oldalak nézegetése közben felhasznált adatforgalomért az ügyfél WAP-, illetve Net díjcsomagjának megfelelő díjat, a digitális tartalmak (játék, csengőhang stb.) megvásárlásáért pedig a Mobil Vásárlás szolgáltatás igénybevételi feltételeinek megfelelően eseménydíjat kell fizetni. A szolgáltatás 2007. június 30-ig minden új regisztrált felhasználó számára egy héten át díjmentesen kipróbálható. Ezt követően videónkénti (60 forint/darab) használati, vagy heti (360 forint/hét) és havi (960 Ft/hó) előfizetési díjak közül lehet választani.

Az M Factory Kft. 2003-ban alakult, működésének 4 éve alatt vezető pozíciót ért el a közép-kelet európai mobiltartalom fejlesztési piacon. 2006 végén a Magyar Telekom megvásárolta a cég 75 %-át. A vidUP az M Factory saját terméke, melyet először a T-Mobile hálózatán indít el. Következő lépésként szeretné kiterjeszteni a vidUP szolgáltatást Európa más országaira is.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle