Connect with us

technokrata

Szupergyors mobil net a T-Mobile-tól!

Kütyük

Szupergyors mobil net a T-Mobile-tól!

A T-Mobile budapesti 3G/HSDPA hálózatán megkezdte az átállást a 7,2 Mbps sebességre.

A HSDPA-t Magyarországon elsőként bevezető T-Mobile a sikeres teszteket követően budapesti szélessávú hálózatának egy részén már 7,2 Mbps sebességű letöltési, és 1,45 Mbps feltöltési sebességet biztosít.

Ezzel a legnagyobb hazai mobilszolgáltató a területi lefedettség folyamatos bővítése mellett megkezdte szélessávú (3G/HSDPA) hálózatának felgyorsítását. A jelenleg 27 városra kiterjedő, és a lefedett területeken jó minőségű szélessávú hozzáférést biztosító 3G/HSDPA hálózat jelenlegi 3,6 Mbps-os letöltési sebessége így fokozatosan megduplázódhat.

A szupergyors mobilinternet a most a szolgáltatónál megvásárolható, és a későbbiekben a szoftverfrissítéssel 7,2 Mbps letöltési sebességre alkalmassá tehető web´n´walk Netkártya 3.6-tal vehető majd igénybe.

A hordozható számítógépekhez használható eszköz az előfizetésre és a Net 2000 díjcsomagra vállalt 2 éves hűségnyilatkozat esetén 0 forintért kapható. Ilyen netkártya található a kezdőrészlettel, kamatmentes részletre megvásárolható akciós HP és Fujitsu Siemens notebook csomagokban is. A most valamely mobilinternet díjcsomagra előfizető, és arra hűségnyilatkozatot vállaló T-Mobile ügyfelek ráadásul év végéig féláron internetezhetnek.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp