Connect with us

technokrata

Újabb fotó az 5 megapixeles Sony Ericssonról

Kütyük

Újabb fotó az 5 megapixeles Sony Ericssonról

Szépen lassan egyre közelebb kerülünk az első 5 megapixeles Sony Ericsson bejelentéséhez.

Legalábbis erre enged következtetni, hogy mostanság egyre több információ és fotó lát napvilágot ezzel a sokak által várva várt készülékkel kapcsolatban. A kereskedelmi forgalomban várhatóan Sony Ericsson K850i néven debütáló készülék legfrissebb felvétele az alábbiakban látható. Ez állítólag már egy gyári felvétel, csak éppen nem valami nagy méretű, így mi egy kicsit felnagyítottuk.

Mint ismeretes, a nagy rivális Nokia már jó néhány hete megkezdte első 5 megapixeles telefonjának, az N95-nek a kereskedelmi forgalmazását. Ezt a készüléket egyébként még tavaly ősszel jelentette be a finn gyártó. A legfrissebb információk szerint a K850i hivatalos bejelentésére május 28-án kerül majd sor.

Az alábbiakban nem hivatalos K850i specifikációk fognak következni, melyeket érdemes némi fenntartással kezelni. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) K850i természetesen GPRS és UMTS kompatibilis. Az autofókuszos digitális fényképezőgép segítségével maximum 5 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a sötétben történő fotózást pedig az elődhöz hasonlóan xenon-alapú vaku segíti.

A korábbi pletykák még 3x-os optikai zoomról szóltak, de most már egyre biztosabb, hogy csak digitális zoom lesz a képstabilizátoros készülékben. Újdonság, hogy a videófelvevő felbontása 320×240 képpontra növekedett, sebessége pedig 30 képkocka/másodperc. A videóhívásokhoz szánt második kamera VGA (640×480 pixel) felbontású.

A 2,2 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző (320×240 pixel) QVGA felbontású és 18 bites színmélységű (262.144 szín). A 101 gramm tömegű, hagyományos kialakítású telefon 117 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 13 milliméter vastag. A készenléti idő nem kevesebb mint 350 óra, a beszélgetési idő pedig maximum 9 óra lehet.

A 128 MB kapacitású belső memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, ezenkívül pedig szólnunk kell még a Bluetooth 2.0-ról (A2DP), az infravörös portról, valamint az USB 2.0 interfészről. Fontos, hogy a K850i nem smartphone, hanem hagyományos mobiltelefon.

Most pedig következzenek a korábbi kémfotók:Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák