Connect with us

technokrata

Samsung J600: divatos csúszkamobil – olcsón

Kütyük

Samsung J600: divatos csúszkamobil – olcsón

Ezt az új sliderphone-t a középkategóriában kívánja hadrendbe állítani a Samsung.

A keresztségben Samsung SGH-J600 nevet kapott újdonság egy divatos kialakítással rendelkező, szétcsúsztatható készülék, mely alaphelyzetben 97 milliméter hosszú, 44 milliméter széles és 15 milliméter vastag.

A 92 gramm tömegű telefonban egy 128×160 pixeles felbontású, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző teljesít szolgálatot, mely 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni 1,8 colos képátlón.

A felcsúsztatható fedlap hátsó részében, tehát védett helyen található, CMOS szenzoros digitális fényképezőgép segítségével maximum 1,3 megapixeles (1.280×1.024 képpont) felbontásban fotózhatunk. Az elkészült képek a belső memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-J600-ból hiányzik a 3G, de a GPRS-ről és az EDGE-ről szerencsére nem kell lemondanunk. A telefon kapcsán említést érdemel továbbá a Bluetooth kontroller, az USB interfész, a fejlett zenelejátszó (MP3, AAC) alkalmazás, a Java MIDP 2.0 kompatibilitás, a diktafon funkció, illetve a 850 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátor.

A készüléket egyébként nemrégiben vizsgálta be az amerikai FCC, így feltehetően már nem kell sokat várni a piaci debütálásra. Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy a J600 kapható lesz-e hazánkban.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle