Connect with us

technokrata

LG Wine Phone: borozgassunk!

Kütyük

LG Wine Phone: borozgassunk!

Bemutatkozott az LG legújabb, fashion kategóriás mobiltelefonja.

A dél-koreai gyártónál a tavalyi esztendő a csokoládé (Chocolate) jegyében telt el, idén pedig már szinte minden a ragyogásról (Shine) szól, illetve a cég nemrégiben még a banánt (Banana Phone) is mobilizálta. Az LG most debütált legújabb mobilja a keresztségben az LG SV300 nevet kapta, beceneve pedig nem más, mint Wine Phone. A boros jelzőt feltehetően onnan kapta a készülék, hogy fedlapja hasonló vizuális benyomást kelt az emberben, mint egy üveg vörös bor.

A divatos szétnyitható kialakítást kapott LG Wine Phone csukott állapotban 99 milliméter hosszú, 49,5 milliméter széles és 16,2 milliméter vastag, vagyis csak nagy jóindulattal nevezhető ultra-vékonynak (Motorola RAZR V3: 13,9 milliméter).

A 93 gramm tömegű újdonság külsején egy 160×120 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú, TFT technológiájú kijelző teljesít szolgálatot, mely a készülék inaktív állapotában teljesen láthatatlan a tükröződő, üvegszerű borítás alatt. A belül elhelyezett, 2,2 colos képátlójú fő display ugyancsak 262 ezer színt képes megjeleníteni, ellenben felbontása már 320×240 pixel (QVGA).

Az LG SV300 kapcsán említést érdemel továbbá az 1,3 megapixeles kamera, a fejlett MP3 zenelejátszó, illetve a hatvannégy szólamú polifonikus hangzás. A CDMA szabványú telefon ára átszámítva mintegy 65 ezer forint.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin