Connect with us

technokrata

Bravia kijelzős Sony Ericsson Walkman csúszka

Kütyük

Bravia kijelzős Sony Ericsson Walkman csúszka

Megérkezett a Sony Ericsson legújabb zenemobilja.

A Sony Ericsson W52s típusjelzéséből könnyen kikövetkeztethető, hogy ezúttal nem egy európai, hanem egy japán piacra szánt mobilhoz van szerencsénk, ettől függetlenül érdekes áttekinteni, hogy jelenleg mit is tud egy eredeti japán Sony Ericsson készülék.

Először is nem mehetünk el szó nélkül az óriásira sikeredett kijelző mellett: a Bravia technológiájú, 16:9 képarányú display ezúttal nem kevesebb mint 2,7 colos képátlón bombáz bennünket mindenféle vizuális tartalmakkal, felbontása pedig 240×432 pixel.

A három különböző divatos és fiatalos színvariációban készülő Sony Ericsson W52s szétcsúsztatható kialakítást kapott a tervezőasztalon. A hátfalba került digitális fényképezőgép modul 2 millió pixel birtokosa, és ami fontos: nem fix-, hanem autofókuszos.

Walkman sorozatú telefonról lévén szó, a fejlesztők kiemelt figyelmet szenteltek a zenei szolgáltatásoknak. A minden korábbinál jobb hangzásról a DBEX engine, a Clear Audio technológia, valamint két, jól megtermett hangszóró gondoskodik. Oldalt ugyan ˝csak˝ egy bővítőslotot találunk, ebbe azonban nem csak Memory Stick Micro, hanem microSD memóriakártyák is behelyezhetők.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek