Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mit kell tudni a Samsung olcsó kagyló zenemobiljáról?

Kütyük

Mit kell tudni a Samsung olcsó kagyló zenemobiljáról?

A Samsung E116 egy elérhető árú zenetelefon – de sajnos nem nekünk készült.

Olvasóink bizonyára még emlékeznek arra, hogy néhány napja beszámoltunk egy bizonyos Samsung SGH-E116 típusjelzésű mobilról. Nos, a Samsung hazai képviselete szerint ez a telefon Magyarországon hivatalosan nem fog megjelenni, ugyanis kifejezetten a dél-amerikai piacra készült. További gyári információ, hogy Samsung SGH-E110 típusjelű mobil nem létezik.

Samsung E116
A szétnyitható kialakítással rendelkező Samsung SGH-E116-ról a költséghatékonyság miatt ugyan lemaradt a kiegészítő külső kijelző, azonban a felhajtható fedlapon elhelyezett, dedikált zenegombokról nem feledkeztek meg a fejlesztők.

Az ugyancsak a fedlapra került digitális fényképezőgép modul segítségével maximum VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású fotók készíthetők, ha pedig rá szeretnénk közelíteni valamire, akkor meg kell elégednünk a kétszeres digitális zoom funkcióval.

Az UFB technológiájú folyadékkristályos kijelző 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-E116 alaphelyzetben egyébként mindössze 89,5 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 21,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig alig 78 grammot nyom.

Említést érdemel továbbá a fejlett zenelejátszó (MP3, AAC, AAC+) alkalmazás, a WAP 2.0 böngésző, az USB adatátvitel, illetve a Java támogatás. A Samsung SGH-E116 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés