Connect with us

Hirdetés

technokrata

Itt a titkos Sony Ericsson M610i

Kütyük

Itt a titkos Sony Ericsson M610i

Megmutatjuk, hogy hogyan néz majd ki a Sony Ericsson P1i kamera nélküli változata.

Mint ismeretes, a japán-svéd gyártó nemrégiben mutatta be legújabb okostelefonját, a Sony Ericsson P1i-t, melynek hamarosan érkezik a fényképezőgépet nélkülöző, némileg olcsóbb kiadása. Ez az újdonság jelenleg a Lizy fejlesztési kódnevet viseli magán, és várakozások szerint Sony Ericsson M610i néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. A mellékelt felvételek egyébként az amerikai FCC testülettől szivárogtak ki.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) M610i megtartotta az M600i esetében debütált, különleges QWERTY billentyűzetet. A Lizy-t az M600i-hez hasonló vásárlórétegnek szánják, vagyis azoknak, akik számára egy érintőkijelző sokkalta fontosabb egy mobiltelefonban, mint például egy digitális fényképezőgép. Ennek megfelelően a Lizy-ben nincs is kamera. Wireless téren azonban volt mit továbbfejlődnie az M600i-nek: amennyiben hihetünk a pletykáknak, a Lizy GPRS, EDGE, UMTS és Wi-Fi hálózatokban egyaránt használható lesz, no és persze a Bluetooth adatátvitel sem hiányzik majd belőle.

Az M600i-nél várhatóan néhány milliméterrel vékonyabb Lizy természetesen Symbian operációs rendszerű és az UIQ 3 (vagy UIQ 3.1) platformra épül. A hivatalos bejelentésre feltehetően május 28-án kerül majd sor, a kereskedelmi forgalmazás pedig valamikor 2007 harmadik negyedévében fog megkezdődni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés