Connect with us

technokrata

Túl a 10 millión!

Kütyük

Túl a 10 millión!

A TomTom bejelentette, hogy már túl van a 10 milliomodik navigációs termékének értékesítésén.

A TomTom továbbra is vezeti a gyorsan növekvő navigációs termékek piacát, és komoly szerepet játszik a szatelites navigációs termékek és szolgáltatások terjedésében. Jelenleg a TomTom rendelkezik a legtöbb vásárlóval világszerte.


˝Nagyon büszkék vagyunk, hogy az élén állunk ennek az egyre növekvő piacnak. Sikerünket előrelátásunknak és folyamatos elkötelezettségünknek tulajdonítjuk, amellyel alapvetően jobb navigációt szeretnénk biztosítani˝ – mondta Harold Goddijn, a TomTom vezérigazgatója. ˝A 10 milliomodik termék értékesítése mérföldkő a TomTom történetében, de csupán a kezdet. Mivel egyre több vezető igényli a magas minőségű, innovative és könnyen használható navigációs megoldásokat szerte Európában, úgy látjuk, a növekedés tovább folytatódik˝.

A TomTom folyamatosan fejleszt, új szolgáltatásokat nyújt vásárlóinak, és növeli, javítja a tartalmat, a még job felhasználói tapasztalat érdekében. A TomTom Home bevezetése óta több mint 1 millió felhasználó regisztrált a TomTom tartalmak, térképek és szolgáltatások eléréséhez. Ezek a felhasználók így tagjaivá váltak a világ legnagyobb szatelites navigációs közösségének. A TomTom Home segítségével a vásárlók, egyszerűen és díjmentesen tarthatják naprakészen bármilyen TomTom készüléküket.


A TomTom sikeréhez nagymértékben hozzájárul a világ legkelendőbb navigációs termékeinek széles portfóliója és szolgáltatásai:
-Hordozható navigációs eszközök (PND), melyek azonnali navigációt tesznek lehetővé: ilyen a TomTom Go termékcsalád, a TomTom One, valamint a TomTom One XL és a TomTom Rider.
-A TomTom Navigator szoftver PDA-khoz és okostelefonokhoz.
-A TomTom Plus, tartalom és szolgáltatás opció navigációs termékekhez, amely naprakész időjárás jelentést, az útviszonyokról szóló információkat, új térképeket, és a TomTom Buddies jellemzőket kínálja.
-A TomTom Home, ingyenes szoftver alkalmazás, amely lehetővé teszi a tartalmak és szolgáltatások könnyű kezelhetőségét, letöltését, tárolását és áthelyezését a PC-ről a TomTom eszközre, beleértve a térkép, szoftver és szolgáltatás frissítéseket.
-A TomTom Work egyesíti a kíváló kommunikációt és az okos navigációs technológiát a legmodernebb jármű helymeghatározó szakértelemmel. A TomTom Go 715 a legújabb tagja ennek a portfóliónak.
-A TomTom az autógyártóknak is kínál olyan különleges megoldást, amely beépíthető a járműbe, mégis teljes mértékben hordozható marad.
-A TomTom számos különböző tartozékot is kifejlesztett, melyek jól kiegészítik PND termékeit, beleértve a hordtáskákat, fejhallgatókat, és tartóeszközöket.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák