Connect with us

technokrata

Szörfölés akár jégen is

Kütyük

Szörfölés akár jégen is

Mobil Internet a magyar jégkorong-válogatottnak a Pannontól.

A magyar jégkorong-válogatott játékosainak szakmai teljesítményük elismeréseként huszonkét laptopot és egy évig ingyenes internetszolgáltatást ajándékozott a Pannon Mobil Internet 3 csomaggal és a használathoz szükséges adatkártyával. A főtámogató jóvoltából a hokis fiúk mindezen felül egy új mobilkészülékkel is gazdagabbak lettek a tegnap esti ünnepélyes átadáson. A mobil- és internetszolgáltató a Magyar Jégkorong Szövetség szakmai stábjának internetelérését is biztosítja egy évig díjmentesen.

˝A jégkorong-világbajnokság Divízió I-es csoportjában a válogatott második helyezése rekorderedmény, melyre öt éve nem volt példa hazánkban. A szövetség és a válogatott magas színvonalú munkáját ezúton köszönjük˝ – mondta az átadáson Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója.

˝A Pannon jóvoltából ezentúl bárhová magukkal vihetjük a világhálót, az ország több városában edző játékosoknak ez nagy segítség a felkészülés időszakában, és a szövetség kommunikációját is egyszerűbbé és gyorsabbá teszi˝ – mondta Studniczky Ferenc, a Magyar Jégkorong Szövetség elnöke.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek