Connect with us

technokrata

RAZR2 és Z8: a Motorola új nagyágyúi

Kütyük

RAZR2 és Z8: a Motorola új nagyágyúi

A RAZR következő generációja, a RAZR2 mellett a Z8 is a piacon lesz idén nyártól.

A napokban már beszámoltunk a második generációs RAZR-ről és a Z8-ról – ezúttal a hivatalos sajtóanyagba tekintünk bele.

A Motorola bemutatta 2007-es mobilkollekcióját, melynek legfontosabb tagja a várva-várt RAZR2. Az új mobil-portfolió fő jellemzői azok az újítások, melyek a stílust, a formatervet, a multimédiás képességeket, az üzenetkezelést és a hétköznapi kommunikációt érintik.

˝Új portfoliónk egy lépéssel közelebb visz a Motorola egyik fő céljának megvalósulásához, hogy a világ minden táján a létező legteljesebb mobilos élménnyel gazdagítsuk vásárlóinkat˝ – mondta Ed Zander, a Motorola elnök-vezérigazgatója.

RAZR2
Három évvel ezelőtt a RAZR sorozat bevezetésével a Motorola megalkotta azt a kultusztelefont, mely alapjaiban módosította a világban a mobilokról kialakított képet. Közel 100 millió darab penge értékesítése után most megújult az ikon: a RAZR2 a formaterv és a teljesítmény terén is újat hoz.

A RAZR2, mely 2007 júliusában kerül az üzletekbe, karcsúbb, erősebb és a korábbiaknál okosabb eszköz, és olyan új funkciókkal rendelkezik, amelyek a kommunikáció minden területén szabad kezet adnak a felhasználóknak.
-A vadonatúj CrystalTalk technológia javítja a hívások hangminőségét.
-Digitális zenelejátszás, valós idejű videólejátszás, melynek segítségével egy másik mobilkészüléken is ˝látható, amit én látok˝, és akár 1.000 zeneszám tárolására is alkalmas, 2 GB-ig bővíthető memória.
-Külső szövegbevitel, valamint előre megírt üzenetek elküldésének lehetősége a telefon becsukott állapotában is.
-Teljes körű, HTML alapú web-böngészés és e-mail-hozzáférés.
-Még pengébb formavilág – a korábbi modelleknél 2 milliméterrel vékonyabb kivitel.
-Illesztési hézagok nélküli ház, vákuumformázott fémfelületek, vegyileg edzett üveg és a kategória legnagyobb külső kijelzője.
-A vezeték nélküli zenehallgatás élményét kínáló sztereó Bluetooth kapcsolat.

A Motorola történetében először a RAZR család egyszerre három modellel jelenik meg a világpiacon 2007 júliusában: a RAZR2 V8 a GSM/EDGE, a V9 a 3G HSDPA, a V9m az EVDO CDMA hálózatokon használható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek