Connect with us

Hirdetés

technokrata

Leleplezés: Nokia 6267 – titkos mobil Komáromból!

Kütyük

Leleplezés: Nokia 6267 – titkos mobil Komáromból!

Lássuk, hogy mit lehet tudni a Nokia jelenleg még fejlesztés alatt álló, egyik legújabb mobiljáról.

A Nokia 6267 típusjelzésű, hivatalosan egyelőre még be nem jelentett újdonság egy S40 alapokon nyugvó készülék, tehát esetében nem egy okostelefonhoz, hanem ˝csak˝ egy egyszerű mobiltelefonhoz van szerencsénk. A telefonról először két hónappal ezelőtt hallhattunk, most pedig – hála az amerikai FCC-nek – megérkeztek az első vizuális információk a telefonról. Amint az a készülék azonosító címkéjéről kiderül, a 6267 Magyarországon készül (Made in Hungary).

A TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző a mai elvárásoknak megfelelően QVGA felbontású, vagyis 320×240 képpont büszke birtokosa, ezenkívül pedig mintegy 262 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni.

A háromnormás Nokia 6267 nem csak GPRS, hanem UMTS (3G) hálózatokban is használható, az integrált Bluetooth 2.0 kontroller pedig támogatja a sztereó Bluetooth headseteket (A2DP).

A nyolcszoros nagyításra képes digitális zoommal ellátott kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600x.1.200 képpont) felbontású felvételek készíthetők.

A leginkább a nagy sikerű Nokia 6131 utódjának tekinthető, dedikált zenegombokkal ellátott Nokia 6267 várható árával kapcsolatban egyelőre nincsenek pontos információink.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés