Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb Sony Ericsson mobilok – 2 hét múlva!

Kütyük

Újabb Sony Ericsson mobilok – 2 hét múlva!

A Sony Ericsson újabb termékbejelentésekre készül.

Emlékezetes, hogy a japán-svéd gyártó legutóbb a múlt héten rukkolt elő vadonatúj mobiltelefonokkal és kiegészítőkkel, és amennyiben hihetünk a pletykáknak, kevesebb mint két hét múlva újabb Sony Ericsson termékbejelentésekre kerül majd sor.

Hogy honnan lehet sejteni a Sony Ericsson újdonságok közeljövőbeli érkezését? Történt a napokban, hogy az amerikai FCC-től kiszivárgott egy mindeddig hivatalosan be nem jelentett Sony Ericsson Bluetooth headset, a HBH-DS200 fényképe, illetve néhány információja, melyre a gyártónak az volt az azonnali reakciója, hogy május 28-ig titoktartásra kérte fel az FCC-t. Ebből logikusan az következik, hogy a Sony Ericsson legközelebb május 28-án, vagy 29-én, azaz egy hétfői, vagy keddi napon lebbenti majd fel a fátylat legújabb fejlesztéseiről.

Hogy milyen mobilok bejelentésére van jó esély? Nos, több mint valószínű, hogy május végén debütál a jelenleg Shinobu fejlesztési kódnevet viselő, 2 megapixeles kamerával felvértezett új Walkman sliderphone, valamint ugyancsak ekkor esedékes a Nicole kódnevű mobil bemutatkozása is. Abban egyelőre csak bízni lehet, hogy a gyártó ezúttal végre már bejelenti a sokak által várva várt első 5 megapixeles mobilját, a Sofiát. Ez a készülék feltehetően K850i, vagy esetleg K900i típusjelzéssel debütál majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés