Connect with us

Hirdetés

technokrata

Népszerű az „ingyentelefonálás”

Kütyük

Népszerű az „ingyentelefonálás”

Százezren beszélnek a UPC kábelhálózatán keresztül.

Az elmúlt két és fél évben a UPC a főváros után fokozatosan egyre több vidéki szolgáltatási területére is kiterjesztette a UPC Telefont, melyet jelenleg országszerte 55 településen biztosít az ügyfelei számára. A UPC Telefon szolgáltatás előfizetőinek száma az elmúlt egy évben megduplázódott és mára elérte a százezret, melynek révén a legnagyobb kábelszolgáltató immár jelentős szereplővé vált a hazai vezetékestelefon-piacon is. Előfizetőinek csaknem a fele (43%) elhordozta telefonszámát egy korábbi telefonszolgáltatójától. Jelenleg a lakossági szolgáltató UPC birtokolja az elmúlt 3 évben elhordozott összes – egyébként jelentős részben üzleti előfizetéseket magába foglaló – földrajzi telefonszám mintegy negyedét.

A kábeles UPC Telefon egyik jellemző, megkülönböztető szolgáltatásjegye, hogy a hálózaton belül (UPC Telefon előfizetők között) országszerte korlátlan mennyiségben forgalmidíj-mentes (0 Ft/perc díjas) hívásokat tesz lehetővé. A forgalmi statisztikák szerint a felhasználók gyakran élnek is ezzel a lehetőséggel, hiszen átlagosan minden ötödik hívásuk díjmentes és havonta csaknem egy órát, 50 percet beszélnek ismerőseikkel díjmentesen.

A telefonszolgáltatás elindításával 2004-ben a UPC vált az első hazai ún. triple play, azaz teljes körű integrált távközlési szolgáltatóvá. Ezt a csomagkedvezményeket is biztosító lehetőséget a fogyasztók is kedvezően fogadták: a UPC Telefon előfizetőinek 97 százaléka egyben más UPC-szolgáltatásra (kábeltévé vagy internet) is előfizet, s közülük minden második mind a három szolgáltatást igénybe veszi.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés