Connect with us

technokrata

Hogyan nyerhetünk Sziget 2007 hetijegyet?

Kütyük

Hogyan nyerhetünk Sziget 2007 hetijegyet?

Új játékot indított a T-Mobile, a Friends kedvezmény népszerűsítésére.

A dominofriends.t-mobile.hu oldalon elérhető játékban egy fő minimum 3, maximum 5 főt nevezhet a ˝csapatába˝ elektronikus úton a fődíjért, egy a weboldalon található űrlap segítségével, saját és minimum 3, maximum 5 ismerősük e-mail címének megadásával.

A játékba meghívott személyek értesítést kapnak a meghívásról és amennyiben a meghívottak közül legalább 2 elfogadja azt, a csapat nevezése aktiválódik, így részt vesznek a játékban. A játékban csak legalább három-, maximum hatfős csapatok vehetnek részt, a csapattagok e-mail címének, valós nevének és születési dátumának megadásával.

A játék 2007. május 14 – 2007. június 30-ig tart. A játék részvételi időszaka 2007. június 30-án 24:00-kor zárul – ezt követően már nincs lehetőség csapatok indítására és korábbi nevezésből származó meghívások elfogadására.

A játék nyereménye a nyertes csapat minden tagja részére egy-egy Sziget 2007 ˝ottalvós˝ hetijegy. A játék nyertesei sorsolás útján kerülnek kiválasztásra, a sorsolásra 2007. július 2-án kerül sor és a nyerteseket a játék során megadott e-mail címen értesítik a szervezők.

Domino Friends
A Domino Friends kedvezmény 5 darab, a T-Mobile magyarországi hálózatán belüli hívószám hívására biztosít az előfizető Domino díjcsomagja szerinti díjakból 50 százalálék kedvezményt. A kedvezmény időszaki díja: 990 forint (30 napra).

A kedvezménybe 5 hívószám eléréséig szabadon vonhatóak be a hívószámok, ezt követően a kedvezménybe bevont hívószámok körében módosításra a Domino egyenlegre történő feltöltésenként egy alkalommal és egy szám vonatkozásában van lehetőség.

A Domino Friends kedvezmény a Domino díjszabásban szereplő összes díjcsomaghoz igényelhető. A kedvezmény a 1777-es számon elérhető Domino központon keresztül kapcsolható be, ahol lehetőség van megadni a kedvezménybe bevonandó számokat.

A kedvezmény a következő Domino díjcsomagokhoz igényelhető: Domino, Domino Aktív, Domino SMS, Domino7, Domino Egyenlítő, Domino Nap. A Domino Friends a Kapcsolat Aranykártya Programban igényelhető Te+Én kedvezménnyel együtt nem vehető igénybe.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek