Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: dinamikus fejlődés

Kütyük

T-Mobile: dinamikus fejlődés

A T-Mobile előfizetői tábora továbbra is dinamikusan növekszik.

A magenta színekben pompázó mobil szolgáltató munkatársai bejelentették, hogy a T-Mobile globális előfizetői bázisa nemrégiben átlépte a 109 millió főt. Az egy évvel ezelőtti adatokhoz képest ez mintegy 25 százalékos növekedést jelent. A T-Mobile birodalmon belül az utóbbi időkben az Egyesült Államokban regisztrálták a legdinamikusabb növekedést, ahol is egyedül az idén január és március közötti időszakban több mint 1 millió új előfizetőt regisztráltak.

Az egyik legnagyobb európai piacon, Németországban a 9 százalékos éves növekedésnek köszönhetően ma már több mint 33 millió T-Mobile előfizetőt tartanak nyilván, és egyedül a legutóbbi negyedévben 250 ezer új pre-paid T-Mobile-ost regisztráltak.

Mint ismeretes, hazánkban a T-Mobile a legnagyobb mobil szolgáltató. Az NHH legfrissebb jelentése szerint a forgalmazásban résztvevők száma alapján 2006 március végén a T-Mobile hazai piaci része 44,85 százalék volt. Márciusban egyébként hatvanhatezerrel 10 millió 58 ezerre nőtt a három magyarországi mobiltelefon szolgáltató előfizetőinek száma, így hazánkban száz lakosra már 99,9 előfizetés jut.

Magyarországon a T-Mobile az első operátor, mely nem csak UMTS (3G), hanem HSDPA (3,5G) szolgáltatást is biztosít előfizetői számára. Ez a szolgáltatás ma már nem kevesebb mint 3 Mbit/s-os letöltési sebességet biztosít az előfizetők számára. Emlékezetes, hogy a T-Mobile volt hazánk első 3G szolgáltatója is.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés