Connect with us

technokrata

Szenzáció: itt a Motorola RAZR 2!

Kütyük

Szenzáció: itt a Motorola RAZR 2!

A Motorola bemutatta második generációs RAZR mobiltelefonját.

A sokak által várva várt készüléket maga Ed Zander, a vállalat első embere mutatta be a sajtó képviselőinek. Zander azzal kezdte a bemutatót, hogy elárulta: az elmúlt hónapokban, illetve években immár több mint 98 millió RAZR talált gazdára világszerte. Ezt a sikert kívánja tovább vinni a most debütált utód, a RAZR 2.

A korábbiaknál 2 milliméterrel vékonyabb új RAZR alsó szekciójából végre eltűnt a méretes kidudorodás, a külső kijelző pedig egyszerűen óriási méretű lett. A nem kevesebb mint 2 colos képátlójú külső LCD segítségével akár a telefon szétnyitása nélkül is olvashatunk SMS-eket, illetve akár válaszolhatunk is azokra (előre elkészített sablonok révén). A belső kijelző 2,2 colos méretű és az eredetinél kétszer nagyobb felbontású lett.

A rendkívül ellenálló borítást kapott Motorola RAZR 2-ben egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontású digitális fényképezőgép modul kapott helyet, mely fejlett sorozatfelvételi funkcióval büszkélkedhet, ezenkívül pedig természetesen videóhívások is lebonyolíthatók a telefonnal.

A Motorola RAZR 2 három különböző változatban (HSDPA 3,6 Mbps – V9, 3G EVDO – V9m, GSM/EDGE – V8) lesz kapható. A készülék kapcsán említést érdemel még a teljesen megújult kezelőfelület, a felgyorsított működés, a fejlett szövegfelolvasó funkció, a beszédminőség javítására hivatott Crystal Talk technológia, a továbbfejlesztett üzenetküldési szolgáltatások, a sztereó Bluetooth headset támogatás, a gyors ARM11 processzor, a bővíthető memória (maximum 2 GB), illetve az USB 2.0 interfész.

A kereskedelmi forgalmazás várhatóan valamikor júliusban kezdődik majd meg. (a későbbiekben visszatérünk még a hivatalos sajtófotókkal és a részletes specifikációkkal)Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle