Connect with us

technokrata

Mobil Show 2007 – minden kipróbálható

Kütyük

Mobil Show 2007 – minden kipróbálható

Az idei mobil kiállításon többek közt a játékok is képviseltetni fogják magukat.

A Mobil Show és az INFOmarket kiállítások együttes megrendezésével új informatikai és mobil-innovációs kiállítás nyílik 2007. őszén a Hungexpo Budapesti Vásárközpontban. Szeptember 8-tól 11-ig a Hungexpo Budapesti Vásárközpont B pavilonjában mutatkoznak be a legújabb info- és mobiltechnológiai fejlesztésekkel, interaktív játékokkal, izgalmas előadásokkal és a vásárlók számára különleges akciókkal jelentkező cégek.

Az informatika és mobilkommunikáció számos szakmai területen kapcsolódik. Mindkettőre jellemző, hogy jelentős anyagi és szellemi ráfordításokkal serkentik a kereskedelmi, gazdasági szempontból ígéretes kutatásokat és nagyon gyors tempóban állnak elő a fejlesztésekkel.

A kiállítás az ágazatok, az ágazatok piaci szereplői számára egyszerre több lehetőséget kínál: a legszélesebb teret jelenti a szakmai kapcsolatok számára, a legrövidebb út a fejlesztések piacra juttatásához, és egyenesen sztráda a fogyasztókhoz, hiszen négy nap alatt több tízezer látogatóra lehet számítani.

A játék szeretete kortalan, játszani és játszva ismereteket szerezni mindenki szeret. Azok, akik élnek az informatikai mobilkommunikációs termékekkel, szolgáltatásokkal és ezeket mindennapjaikban használják, egyszersmind a játéklehetőségek gazdag és könnyen elérhető kínálatához jutnak. Magyarországon az I. Electronic Arts Játék Fesztiválon egyedülálló módon lehetőség nyílik az általános- és középiskolások, illetve a vállalkozó kedvű családok számára, hogy egyszerre több konzol típuson és mobiltelefonon is kipróbálják magukat. Az érdeklődők a kiállítás mind a négy napján összemérhetik játéktudásukat.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle