Connect with us

technokrata

Leleplezés: Samsung F310 – titkos divatmobil

Kütyük

Leleplezés: Samsung F310 – titkos divatmobil

Lássuk, hogy milyen, érdekes új mobil készül a Samsung boszorkánykonyhájában!

A mellékelt tervrajz – honnan máshonnan, mint – az amerikai FCC testülettől szivárgott ki. A képen egy bizonyos Samsung SGH-F310 típusjelzésű mobiltelefon újdonság látható, melynek részletes specifikációit egyelőre sűrű homály fedi, néhány információ azonban már most is rendelkezésünkre áll.

A Samsung és a Bang & Olufsen által közösen kifejlesztett SGH-F310 várhatóan nem csak a jó öreg GSM/GPRS, illetve EDGE hálózatokban, hanem a gyorsabb és immár videótelefonálást is lehetővé tevő UMTS hálózatokban is használható, ez persze még nem feltétlenül jelenti azt, hogy az F310 segítségével videóhívások is lebonyolíthatók. A rövid távú vezeték nélküli adatátvitelről természetesen ezúttal is a Bluetooth (2.0) technológia gondoskodik.

A fashion (divat) kategóriába sorolt és feltehetően elsősorban hölgy vásárlóknak szánt Samsung SGH-F310 érdekessége az alaposan lekerekített formavilág, illetve a feltételezések szerint spéci elforgatható kialakítás. A kijelző és az esetleges kamera felbontása egyelőre ismeretlen, a lítium-ion akkumulátor kapacitása 700 mAh.

Amint sikerül némileg többet megtudnunk a dél-koreai gyártó újdonságáról, mindenképpen vissza fogunk még térni a témára. Emlékezetes, hogy a Samsung-nak és a Bang & Olufsen-nek korábban már volt egy – nem túl sikeres – közös mobil fejlesztése, a Serene.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin