Connect with us

technokrata

Itt a szörnyeteg!

Kütyük

Itt a szörnyeteg!

A Motorola végre elárulta, hogy pontosan mi az a Media Monster.

A cég első embere, Ed Zander már a múlt héten elárulta, hogy a Motorola ma egy óriási tudású új mobilt fog bejelenteni, melyet nemes egyszerűséggel csak Media Monster-nek nevezett. Mint az ma délután kiderült, ez a készülék nem más, mint a februári 3GSM Világ Kongresszuson előzetesen már bemutatott, tehát nem teljesen vadonatúj RIZR Z8.

A MotoRIZR Z8 becenevű újdonság egyedi szétcsúsztatható kialakítással rendelkezik: a ˝kick slider˝ mechanizmus lényege, hogy a telefon hátoldala nem sík, hanem enyhén görbített formájú, így nyitott állapotban a kijelző enyhén meg van döntve a felhasználó felé.

A Z8 nem hagyományos mobil, hanem okostelefon besorolású: a készüléken Symbian 9.2 operációs rendszer, illetve a legújabb UIQ 3.1 felhasználói interfész kapott helyet. A 15,3 milliméter vastag telefonban egy QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású TFT LCD lapul, mely több mint 16 millió színárnyalatú és 2,2 colos képátlójú (35×50 milliméter).

Jó szokásához híven a Motorola ezúttal sem feledkezett meg a villámgyors adatátviteli technológiákról, vagyis a 3G-ről és a 3,5G-ről. A Z8-ba került HSDPA kontroller révén akár 3,6 Mbit/s-os letöltési sebesség is elérhető!

A 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera nyolcszoros digitális zoommal és LED-segédfénnyel, valamint videófelvevő képességgel van felvértezve, a 90 MB-os belső memória pedig 4 GB-ig bővíthető, természetesen microSD memóriakártyák révén.

A sztereó Bluetooth-képes (A2DP) Motorola RIZR Z8 európai kereskedelmi forgalmazása Ed Zander szerint idén júniusban kezdődik meg. Emberünk elmondta, hogy a készülékhez memóriakártyán lehet majd megvásárolni a legújabb filmeket, első körben az Universal Pictures, majd pedig a Sony Pictures és a Warner Brothers kínálatából.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tipp

LifeStyle