Connect with us

technokrata

Videóbemutató a vadiúj Sony Ericsson P1i-ről

Kütyük

Videóbemutató a vadiúj Sony Ericsson P1i-ről

Lássuk, hogyan ˝muzsikál˝ a gyakorlatban a gyártó friss újdonsága.

Az alábbi linken elérhető YouTube videóban Jens Greve, a Sony Ericsson munkatársa, illetve a vadiúj P1i játssza a főszerepet – a videóból kiderül, hogy nyílt terepen, erős napsütés mellett hogyan használható a készülék.

A múlt héten bemutatott, 124 gramm tömegű smartphone újdonság hagyományos kialakítással rendelkezik, hossza 106 milliméter, szélessége 55 milliméter, vastagsága pedig 17 milliméter. A Sony Ericsson P1i-ben egy háromsávos (900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, a vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül pedig a GPRS-t, az UMTS-t, a Wi-Fi-t (VoIP) és a Bluetooth 2.0-át (A2DP) támogatja. A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor maximum 18 napos készenéti időt, illetve 10 órás beszélgetési időt tesz lehetővé.

A hátfalban elhelyezett digitális fényképezőgép révén maximum 3,2 megapixeles felbontásban fotózhatunk, a képek élességéről pedig autofókusz funkció gondoskodik. Az elkészült fotók és videók a 160 MB-os integrált memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett Memory Stick Micro (M2) menthetők el. A 2,6 colos képátlójú TFT érintőkijelző 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatú.

A speciális QWERTY billentyűzettel szerelt Sony Ericsson P1i további fontosabb specifikációi közül említést érdemel még az infravörös port, az elektronikus levelezési kliens, az Opera 8 böngésző, a Java támogatás, a sztereó FM rádió (RDS), a névjegykártya szkenner funkció, illetve a gyári csomag részét képező, 512 MB kapacitású memóriakártya.

A Symbian OS 9.1-alapú (UIQ 3.0) Sony Ericsson P1i kereskedelmi forgalmazása várhatóan a következő negyedévben kezdődik majd meg.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák