Connect with us

technokrata

Sony Ericsson K810i – aranyban is!

Kütyük

Sony Ericsson K810i – aranyban is!

A Sony Ericsson K810i ezen változata kimondottan elegánsan néz ki.

A kereskedelmi forgalomban nemrégiben felbukkant Sony Ericsson K810i-ről sokan talán nem is tudják, hogy bizony nem egyetlen (Noble Blue) színváltozatban készül, hanem elérhető belőle egy arany verzió (Golden Ivory) is. Az alábbi, mobile01-féle felvételeken ez a spéci kiadás figyelhető meg.

Sony Ericsson K810i
A hagyományos kialakítással rendelkező K810i 104 milliméter hosszú, 46 milliméter széles és 17 milliméter vastag (K800i: 22 milliméteres vastagság). A legújabb Cyber-shot modell optikáját elhúzható fedlap védi, ami mellett egy igen csak erős xenon vaku kapott helyet.

A 3,2 megapixeles képszenzorra építkező, autofókuszos kamera modul kapcsán újdonság az úgynevezett ˝Photo fix˝ funkció, melynek segítségével az alulexponált, vagy éppen túlexpózott felvételek már magán a telefonon, teljesen automatikusan korrigálhatók. Ugyancsak újdonság, hogy a fényképezéshez használatos dedikált gombok kamera üzemmódban világítanak az amúgy teljesen új formára szabott billentyűzeten.

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) Sony Ericsson K810i természetesen UMTS kompatibilis, a HSDPA azonban sajnos továbbra is hiányzik belőle. A 2 colos képátlóval rendelkező TFT display QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású és 262 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A 64 MB-os integrált memória Memory Stick Micro (M2) memóriakártyákkal bővíthető, az alapcsomagban egy 128 MB-os kártyát találhatunk. A K810i Bluetooth 2.0 kompatibilis és természetesen az RDS-es FM rádió sem hiányzik belőle.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek