Connect with us

technokrata

Nokia 5700 Bravo Edition: spéci zenemobil

Kütyük

Nokia 5700 Bravo Edition: spéci zenemobil

Itt a Nokia új zenetelefonjának limitált kiadása.

A keresztségben Nokia 5700 Bravo Edition nevet kapott és limitált darabszámban készülő újdonság egyediségét az adja, hogy gyárilag 10 zeneszám (például Take That, Nevio, Cascada), illetve két videóklip (Pussycat Dolls, Timbaland) kapott helyet rajta.


Mint ismeretes, a Nokia nemrégiben az 5070-nel együtt mutatta be a tavaly debütált Nokia 3250 közvetlen utódmodelljének tekinthető, Nokia 5700 XpressMusic típusjelzésű készüléket. A koncepció változatlan maradt, vagyis az alapvetően candybar kialakítású készülék alsó része egy laza mozdulattal elforgatható.

Alaphelyzetben a hagyományos szám/karakter billentyűk találhatók elől, melyek helyét az elforgatás után a dedikált zenegombok veszik át. Talán már mondanom sem kell, hogy az elforgatással egy időben automatikusan elindul a telefon zenelejátszó alkalmazása, mely az összes ma elterjedt zenei formátumot (MP3, AAC, eAAC+, WMA) támogatja. A sztereó Bluetooth (A2DP) headset támogatás adott, ezenkívül pedig szólnunk kell még a 3,5 milliméteres audio csatlakozó aljzatról is.

A digitális fényképezőgép optikája ezen a modellen is az alsó szekció oldalsó élén kapott helyet. A LED-vakus kamera segítségével maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) felbontásban fotózhatunk, de természetesen a videfelvevő funkció sem hiányzik a telefonból.

A Nokia 5700 XpressMusic 35 MB-os integrált memóriája miniatűr microSD (TransFlash) memóriakártyákkal egészen 2 GB-ig bővíthető. A Symbian 9.2 operációs rendszerre és a már jól ismert S60 platform harmadik kiadására építkező telefon kapcsán említést érdemel még a GPRS, EDGE és 3G adatátvitel, a 16 millió színárnyalat megjelenítésére képes QVGA TFT display, illetve a 380 eurós (95 ezer forint) ajánlott végfelhasználói ár.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák