Connect with us

technokrata

Holnap jön a szörnyeteg!

Kütyük

Holnap jön a szörnyeteg!

A Motorola ismét egy nagy dobásra készül…

A világ második legnagyobb mobilgyártójaként jegyzett amerikai vállalat május 15-én, azaz holnap lebbenti majd fel a fátylat legújabb fejlesztéséről, melyet Ed Zander, a cég első embere néhány napja nemes egyszerűséggel csak ˝Media Monster˝-nek nevezett. Emberünk azt nyilatkozta, hogy a Motorola a közeljövőben számos ilyen és ehhez hasonló, high-tech megoldásokkal telezsúfolt mobilt kíván bejelenteni.

Az egyelőre meglehetősen titokzatos ˝Media Monster˝ részletes specifikáció jelenleg még ismeretlenek, annyit azonban már most is tudni lehet, hogy a készülék rendkívül fejlett videólejátszó funkcióval fog rendelkezni, és többek közt alkalmas lesz arra, hogy teljes estés mozifilmeket 30 képkocka/másodperces sebességgel játsszon le. Az akár PMP-ként (Personal Media Player) is használható új mobilban várhatóan egy újgenerációs memóriakártya fog debütálni, mely alapjait tekintve az SD (Secure Digital) szabványra építkezik.

A Motorolát az elmúlt időkben egyébként sok kritika érte, mert készülékei közül csak kevés rendelkezik UMTS támogatással. Ezzel kapcsolatban jó hír, hogy Ed Zander szerint a közeljövőben rengeteg harmadik generációs (3G) Motorola mobil lát majd napvilágot.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

Kütyük

Dotkom