Connect with us

technokrata

Varázstükör a Sony Ericssontól

Kütyük

Varázstükör a Sony Ericssontól

A Sony Ericsson ezúttal egy új headsettel rukkolt elő.

A divatos, vezeték nélküli kiegészítő tökéletes hangzást biztosít a zenehallgatás és a hívások közben, még zajos környezetben is.

Főbb funkciók:
-Digitális zajkompenzálás, visszhangcsökkentés, háttérzaj minimalizálás
-Bluetooth 2.0 a jobb minőségű hívásokért
-A2DP (Advanced Audio Distribution Profile – Speciális hangmegosztási profil) a jobb hangzásért zenehallgatás közben
-Rejtett ˝varázstükör˝ OLED-kijelző, mely stílusos formavilágot biztosít a készüléknek és optimalizálja az akkumulátor teljesítményét.


˝Mivel egyre több ember tárolja zenéit a mobilján, elképesztően fontos lett, hogy olyan sztereó Bluetooth headsetet tudjanak használni, mely minőségi hangzást biztosít˝ – mondta Wágner Tibor a Sony Ericsson közép-kelet-európai igazgatója. ˝A HBH-DS980 headset mindezt úgy biztosítja, hogy igényes és ergonómikus kialakítása miatt az emberek szívesen viselik. Annyira kényelmes és praktikus, hogy egyáltalán nincs szükség arra, hogy a telefont elő kelljen venni a zsebünkből˝.

A HBH-DS980 beszélgetési és zenelejátszási ideje 6 óra. A puha, szilikon fülhallgatók háromféle méretben kaphatóak, mely optimális és kényelmes viseletetet biztosít minden fültípus esetén. A szerkezet csupán 27 grammot nyom, így a viselete biztosan nem jelent terhet.

Mivel a headsetet gyakran viseljük ezért nem elhanyagolható szempont az sem hogy, hogyan néz ki. A divatos szénfekete színben kapható sztereó Bluetooth HBH-DS980 headset egyik legegyedibb funkciója a rejtett ˝varázstükör˝ kijelző, mely csak a headset aktiválásakor látható. A kijelző a lejátszott szám, töltöttségi szint és a hívó fél adatainak megjelenítésére alkalmas.

A HBH-DS980 készüléket egyszerre akár több eszközzel is használhatja. Az új Multipoint funkciónak köszönhetően akár zenét hallgathat Bluetooth kapcsolatra képes számítógépéről, miközben egy időben hívásokat intézhet telefonjáról.

A HBH-DS980 világszerte 2007. harmadik negyedévében debütál a piacon.

A HBH-DS980 sztereó Bluetooth headset jellemzői:
-Tömeg: 27 gramm
-Szín: Szénfekete
-Beszélgetési/készenléti/zenehallgatási idő: 6/300/6 óra
-Kompatibilitás: Sony Ericsson és más gyártók Bluetooth A2DP profilt támogató mobiltelefonjai
-Auto Pairing (Automatikus párosítás) funkció, kompatibilis a W550/W600 és jövőbeli Sony Ericsson Bluetooth mobiltelefonokkal.

A doboz tartalma:
-HBH-DS980 Bluetooth headset
-CST-61 normál töltő
-Tok
-Felhasználói kézikönyv.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

SmartPhone

Tipp