Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: villámgyors mobil netezés – külföldön is!

Kütyük

T-Mobile: villámgyors mobil netezés – külföldön is!

A T-Mobile-osok külföldön járva már 21 hálózaton szélessávon internetezhetnek.

A T-Mobile Magyarországon elsőként vezette be a HSDPA-t, és a 3G/HSDPA roaming terén is vezető szerepet játszik. A szolgáltató ügyfelei külföldön járva már 31 ország 47 hálózatán vehetik igénybe a 3G-t, azaz a gyorsabb mobilinternetet, és a legtöbb 3G-s hálózaton videotelefonálhatnak is. Ráadásul a HSDPA terjedésének köszönhetően 21 partnerhálózatban már a mobil szélessáv (3G/HSDPA) is elérhető.

A T-Mobile ügyfelei tehát a társaság magyarországi szélessávú hálózatán megszokotthoz hasonlóan kényelmesen és nagy sebességgel internetezhetnek, illetve küldhetnek és fogadhatnak e-maileket. Mobiltelefonnal vagy hordozható számítógéppel a határokon túl így szintén élvezhető a szélessáv kínálta gyors adatátvitel.

A roaming partnerek számának bővítésén túl a T-Mobile Magyarországon is tovább építi 3G/HSDPA hálózatát. A jelenlegi, lakosságra számított 30 %-os szélessávú lefedettség tovább nő. 2007 végéig számos új településen érhető majd el a mobil szélessáv, a jelenlegi 3,6 Mbps letöltési sebesség pedig a duplájára nő.

A T Mobile emellett nagy hangsúlyt helyez a jó minőségű beltéri lefedettségre, azaz a 3G/HSDPA hálózat kiépítésekor az ügyfelek által a GSM-en már megszokott magas színvonalat tartja követendőnek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés