Connect with us

technokrata

Nokia N82: 5 megapixel és xenon vaku

Kütyük

Nokia N82: 5 megapixel és xenon vaku

Egy újabb titkos fejlesztés a Nokia háza tájáról.

Jól értesült források tudni vélik, hogy a piacvezető mobilgyártó hamarosan be fogja mutatni második olyan készülékét, melyben 5 megapixeles kamera található. Emlékezetes, hogy az első 5 megapixeles Nokia a tavaly ősszel bejelentett, a piacon pedig nemrégiben debütált N95 volt.

A mellékelt designterveken látható telefon a várakozások szerint Nokia N82 néven debütál majd a kereskedelmi forgalomban. A candybar, vagyis teljesen hagyományos kialakítású újdonság 120 grammot nyom a mérlegen, 112 milliméter hosszú, 50,2 milliméter széles és 17,3 milliméter vastag.

A QVGA, vagyis 320×240 képpontos felbontású TFT display 16 millió színárnyalatot képes a szemünk elé tárni, a digitális fényképezőgép modul kapcsán pedig nem mehetünk el szó nélkül a Carl Zeiss optika, valamint az immár nem LED-, hanem xenon-alapú, vagyis nagyobb fényerejű vakuról.

Az S60 3rd Edition Feature Pack 1 platformra építkező Nokia N82 Wi-Fi és Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilis, képe pedig akár hagyományos televíziós készülékeken is megjeleníthető, köszönhetően a TV-kimenet funkciónak.

A 3G-képes Nokia N82 várhatóan az idei esztendő végén debütál majd.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák