Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legkedveltebb Nokia mobil

Kütyük

A legkedveltebb Nokia mobil

Van szerencsém bemutatni Olvasóinknak a Nokia egyik legsikeresebb telefonját.

Ez a készülék nem más, mint az abszolút low-end kategóriában versenyző Nokia 1100. A finn gyártó 2003 második felében dobta piacra a Nokia 1100-át, melyből az azóta eltelt időkben nem kevesebb mint 200 millió darab talált gazdára világszerte. Összehasonlításképp, Apple iPod zenelejátszóból eddig 100 milliót, Sony PlayStation 2 játékkonzolból pedig mintegy 115 milliót adtak el. A Nokia korábbi tömegmodelljéből, a Nokia 3310/3330-asból pályafutása alatt 126 millió darab talált gazdára.

Nokia 1100
A készülék az első ízben mobiltelefont használók számára nyújt megbízhatóságot és egyszerűséget. A Nokia 1100 telefon hang- és üzenetküldési funkciókat biztosít kedvező áron olyan rohamosan bővülő piacokon, mint Oroszország, India és Kína, valamint Európa, Afrika, a Közel- és Távol-Kelet más, gyorsan növekvő piacain.

A kétnormás (GSM 900/1800 MHz) Nokia 1100 telefon 93 gramm tömegű, kicsi és könnyű, oldalán csúszásgátlóval, így fogása biztonságosabb, emellett csökken a beázás és a por okozta károk kockázata is. A fekete-fehér kijelző (96×65 pixel) és a billentyűzet kialakítása révén a telefon használata egyszerű. A felhasználók a beállítható betűméret révén, maximum 4 sor szöveggel alakíthatják át kijelzőjüket. A nagy billentyűk, a két irányban görgethető nyílgomb és a Navi gomb révén a felhasználói felületen pillanatok műve a tájékozódás.

A Nokia 1100 további szolgáltatásai: stopper, ébresztőóra, zseblámpa, vibrafunkció és két beépített játék. Az akkumulátor beszélgetési ideje 2 óra és 4 óra 30 perc között mozog, készenléti ideje pedig eléri a 400 órát. A Nokia 1100 telefonon megtalálhatóak a szabványos funkciók is, például a prediktív szövegbevitel és a gyorstárcsázás. A levelezési listák segítségével egyszerre több címzetthez is eljuttatható az üzenet.

A felhasználók a cserélhető Xpress-on elő- és hátlapok széles választékával, csengőhangok, operátorlogók és képüzenetek sorával igazíthatják ízlésükhöz a Nokia 1100 készüléket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés