Connect with us

technokrata

Sony Ericsson T650: ultra-vékony 3 megapixeles mobil

Kütyük

Sony Ericsson T650: ultra-vékony 3 megapixeles mobil

A Sony Ericsson T650 az igényes szín és fényhatásokat ötvözi a rozsdamentes acél és a karcmentes üveg borítással.

A Sony Ericsson T650-es a részletekről szól. A billentyűzet és a telefon oldalán felvillanó fények a telefon animációival összhangban jelennek meg. A kijelzőn látható animációk látványos fényhullámokban folytatódnak a billentyűzeten.

˝A részletek teszik ezeket a telefonokat egyedivé˝ – mondja Wágner Tibor a közép-kelet-európai igazgatója. ˝Tervezőink a természetből és az északi fényből merítettek inspirációt, hogy a szemnek tetszetős és energiától duzzadó telefonokat készítsenek. Ezek a telefonok olyan embereknek készültek, akik személyiségüket a telefonjaikon keresztül is meg szeretnék mutatni˝.

A T650-esnél természetes az kommunikáció támogatása, a multimédiás funkciók és megoldások jelenléte. A vékony 3G telefon hasznos funkciókat rejt magában. A 3,2 megapixeles, autófókuszos fényképezőgéppel kiváló minőségű képek készíthetők, és az 1,9 colos, karcmentes QVGA kijelző egyszerűvé teszi a fotózást és a képek megtekintését. Az ásványi üveg közvetlenül a képernyőn helyezkedik el, így a színek élénkebbek, a megjelenés világos fényviszonyok között is kiváló és a kijelző 170 fokos szögben is jól látható.

Miután elkészítette fényképeit, a T650-essel könnyedén megoszthatja emlékeit a barátaival, a szomszédjával vagy a családjáva. Fényképeit megmutathatja a képernyőn, üzenetekhez csatolhatja, vagy feltöltheti a világhálóra a Picture Blogging funkcióval.

A médialejátszó segítségével bárhol hallgathatja kedvenc zenéit, és a legújabb Bluetooth technológiának köszönhetően közvetlenül összekapcsolhatja fejhallgatóját a telefonnal. A szintén most bejelentett HBH-DS980 sztereó Bluetooth headset olyan stílusos kiegészítő, mely tökéletesen illik a T650-hez.

A T650 két színválasztékban lesz elérhető: Growing Green (zöld) és Midnight Blue (kék). A készülék kettős módú UMTS 2100 – GSM/GPRS 900/1800/1900 telefon. A kiválasztott piacokon 2007 harmadik negyedévétől lesz kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek