Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson T250: olcsó mobil – alumíniumból

Kütyük

Sony Ericsson T250: olcsó mobil – alumíniumból

˝Egyszerűen kifinomult˝ – így összegezhető a most debütált Sony Ericsson T250.

A telefon szálcsiszolt alumínium borítása olyan elegáns megjelenést biztosít, ami eddig csak a felső kategóriás telefonok előjoga volt – lássuk, miről szól a hivatalos sajtóközlemény!

˝A T250 aprólékos, minőségi kialakítással és divatos külsővel rendelkező telefon˝ – jelentette ki Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai vezetője. ˝Tudjuk, hogy egyeseknek csak egy egyszerű telefonra van szükségük, de nem hisszük, hogy ennek egyszerű kialakítással is kellene társulnia. Az új T250 az alapvető feladatok megfelelő ellátására koncentrál, de a elegáns kialakítása miatt nagyon emlékeztet a prémium kategóriás T650-re˝.

Persze a T250 nem csak a stílusról szól. Az egyszerűbb kommunikáció kedvéért a T250 kihangosítóval is rendelkezik, így a hívását a szobában lévők számára is kihangosíthatja, a prediktív szövegbevitel segítségével gyorsabban írhat szöveget és küldhet képüzeneteket, valamint a beépített naptárba könnyedén feljegyezheti a fontos dátumokat és találkozókat. .

A fogyasztói visszajelzések alapján a T250-be beépített FM rádió is került, így zenét és híreket is hallgathat rajta. A beépített VGA kamera segítségével megörökítheti kedvenc pillanatait, megoszthatja azokat barátaival, vagy elmentheti őket a telefon memóriájába.

Nehéz eldönteni, hogy a fekete alumínium vagy az ezüst alumínium színösszeállítás az elegánsabb. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy a T250-nel nem marad észrevétlen.

A 100x45x13 milliméter méretű és 82 gramm tömegű Sony Ericsson T250 két változatban (fekete alumínium, ezüst alumínium) lesz elérhető, és a kiválasztott piacokon 2007. harmadik negyedévétől kapható.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés