Connect with us

technokrata

Sony Ericsson T250: olcsó mobil – alumíniumból

Kütyük

Sony Ericsson T250: olcsó mobil – alumíniumból

˝Egyszerűen kifinomult˝ – így összegezhető a most debütált Sony Ericsson T250.

A telefon szálcsiszolt alumínium borítása olyan elegáns megjelenést biztosít, ami eddig csak a felső kategóriás telefonok előjoga volt – lássuk, miről szól a hivatalos sajtóközlemény!

˝A T250 aprólékos, minőségi kialakítással és divatos külsővel rendelkező telefon˝ – jelentette ki Wágner Tibor, a Sony Ericsson közép-kelet-európai vezetője. ˝Tudjuk, hogy egyeseknek csak egy egyszerű telefonra van szükségük, de nem hisszük, hogy ennek egyszerű kialakítással is kellene társulnia. Az új T250 az alapvető feladatok megfelelő ellátására koncentrál, de a elegáns kialakítása miatt nagyon emlékeztet a prémium kategóriás T650-re˝.

Persze a T250 nem csak a stílusról szól. Az egyszerűbb kommunikáció kedvéért a T250 kihangosítóval is rendelkezik, így a hívását a szobában lévők számára is kihangosíthatja, a prediktív szövegbevitel segítségével gyorsabban írhat szöveget és küldhet képüzeneteket, valamint a beépített naptárba könnyedén feljegyezheti a fontos dátumokat és találkozókat. .

A fogyasztói visszajelzések alapján a T250-be beépített FM rádió is került, így zenét és híreket is hallgathat rajta. A beépített VGA kamera segítségével megörökítheti kedvenc pillanatait, megoszthatja azokat barátaival, vagy elmentheti őket a telefon memóriájába.

Nehéz eldönteni, hogy a fekete alumínium vagy az ezüst alumínium színösszeállítás az elegánsabb. Bármelyiket is választja, biztos lehet benne, hogy a T250-nel nem marad észrevétlen.

A 100x45x13 milliméter méretű és 82 gramm tömegű Sony Ericsson T250 két változatban (fekete alumínium, ezüst alumínium) lesz elérhető, és a kiválasztott piacokon 2007. harmadik negyedévétől kapható.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák