Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megjelent az újabb LG Shine – már HSDPA-val!

Kütyük

Megjelent az újabb LG Shine – már HSDPA-val!

Fény, ragyogás, csillogás és végre sebesség!

Míg a 2006-os esztendő az LG-nél a csokoládé (Chocolate Phone) jegyében telt el, addig 2007 már a ragyogásról (Shine) szól. Mint ismeretes, a dél-koreai gyártó február elején Londonban tartotta meg az első Shine modell, az LG KE970 hivatalos európai bejelentését, majd pedig a Barcelonában megrendezett 3GSM Világ Kongresszuson már be is mutatta ennek a modellnek a nagyobb tudású testvérmodelljét.

A csillogó felületű LG KE970 az elmúlt időkben sok kritikát kapott azzal kapcsolatban, hogy szép-szép, de hiányzik belőle a 3G és ennek folyományként a videóhívás funkció is. Az LG-nél szerencsére meghallgattatásra kerültek ezek a kifogások, és villámgyorsan elkészült a felturbózott Shine, vagyis az LG KU970, mely Dél-Koreában és immár Európában is megvásárolható.

Ez a vadonatúj modell immár nem csak GPRS és EDGE, hanem UMTS hálózatokban is minden további nélkül használható, ezenkívül pedig HSDPA támogatás is került bele, ráadásul nem is akármilyen. A gyártó munkatársai a hivatalos bejelentés kapcsán elmondták, hogy az LG KU970 már alaphelyzetben 3,6 Mbit/-os sebességgel szippantja magába az adatokat, egy a későbbiekben megjelenő szoftverfrissítéssel pedig akár 7,2 Mbit/-os sebességre is felgyorsítható lesz! Nem semmi! Halkan megjegyzem, hogy nemrégiben a Samsung is bejelentette első 7,2 megabites HSDPA mobiltelefonját.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) KU970 alaphelyzetben 100 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 14 milliméter vastag. A 2,2 colos képátlójú TFT display QVGA, vagyis 320×240 pixel felbontású és 262 ezer színárnyalatú. Az előlapi kamera VGA felbontású, a hátul elhelyezett, Schneider-Kreuznach optikás, autofókuszos fényképezőgéppel pedig maximum 2 megapixeles fotók lőhetők. A sztereó Bluetooth (A2DP) támogatású LG KU970 integrált memóriája 512 MB kapacitású, de sajnos nem bővíthető memóriakártyákkal.

Az LG KU970 a hazai Vodafone-nál előfizetéssel 59.970 forintba, VitaMAX csomagban pedig 75.970 forintba kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés