Connect with us

technokrata

Videófelvevős Samsung mobil – Nokia N93 mintára

Kütyük

Videófelvevős Samsung mobil – Nokia N93 mintára

A Samsung új mobilja kifejezetten videózásra lett kihegyezve.

Minden jel arra mutat, hogy a dél-koreai gyártónak megtetszett a Nokia által a közelmúltban piacra dobott N93, illetve N93i, ugyanis egy ezekhez nagyon is hasonló új telefonnal kíván előrukkolni. A keresztségben Samsung SCH-B750 nevet kapott újdonság érdekessége, hogy digitális fényképezőgép moduljának az optikája nem a fedlapon, vagy hátul, hanem az oldalsó élen kapott helyet. A két kijelzőt tartalmazó fedlap a Nokia N93(i) mintájára nem egyszerűen csak felhajtható, hanem akár el is forgatható.

A csukott helyzetben 99 milliméter hosszú, 51 milliméter széles és 16 milliméter vastag Samsung SCH-B570-ben egy 3 megapixeles felbontású képszenzor teljesít szolgálatot – a maximális videófelbontás egyelőre sajnos ismeretlen (N93: 640×480 pixel, 30 fps). A képek élességét természetesen autofókusz garantálja.

A kiegészítő külső OLED kijelző 1,1 colos képátlón 96×96 képpontot, illetve 262 ezer színárnyalatot képes felvonultatni, a 2,2 colos belső TFT display pedig egyrészt 320×240 pixeles felbontásáról, másrészt ugyancsak 262 ezer színárnyalatáról ismerszik meg.

Említést érdemel továbbá a DMB szabványú TV-vevő, a TV-kimenet, a fejlett VoD és MoD szolgáltatások, az USB interfész, a névjegykártya szkenner funkció, illetve a microSD (TransFlash) memóriakártyákkal bővíthető belső memória. A Samsung SCH-B750 CDMA szabványú, de várakozások szerint hamarosan elkészül belőle egy GSM változat is. Tárt karokkal várjuk!Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Facebookon

Népszerű

Hirdetés

Tesztek

Gyakori témák