Connect with us

technokrata

Samsung E116: kagyló zenemobil – nyomott áron

Kütyük

Samsung E116: kagyló zenemobil – nyomott áron

A Samsung legújabb kagylómobilja az alsóbb árszegmensekben versenyez a riválisok ellen.

A keresztségben Samsung SGH-E116 nevet kapott, szétnyitható kialakítással rendelkező újdonságról a költséghatékonyság miatt ugyan lemaradt a kiegészítő külső kijelző, azonban a felhajtható fedlapon elhelyezett, dedikált zenegombokról nem feledkeztek meg a fejlesztők.

Az ugyancsak a fedlapra került digitális fényképezőgép modul segítségével maximum VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontású fotók készíthetők, ha pedig rá szeretnénk közelíteni valamire, akkor meg kell elégednünk a kétszeres digitális zoom funkcióval.

Az UFB technológiájú folyadékkristályos kijelző 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz) Samsung SGH-E116 alaphelyzetben egyébként mindössze 89,5 milliméter hosszú, 45 milliméter széles és 21,5 milliméter vastag, a mérlegen pedig alig 78 grammot nyom.

Említést érdemel továbbá a fejlett zenelejátszó (MP3, AAC, AAC+) alkalmazás, a WAP 2.0 böngésző, az USB adatátvitel, illetve a Java támogatás. A Samsung SGH-E116 várható ára egyelőre ismeretlen.Szólj hozzá!

További Kütyük

Technokrata a Face-en

Tesztek